Demet Özdemir şi Oğuzhan Koç, cel mai frumos si impresionant dans al mirilor! Iată ce melodie au ales cei doi îndrăgostiți și cum au fost surprinși pe ringul de dans!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 aug 2022, 12:17
Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç Foto(6)
Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, cei mai frumosi miri
Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Nunta anului în Istanbul: Demet Özdemir şi Oğuzhan Koç au ales o melodie romantică pentru dansul mirilor!

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Cu o experiență de peste zece ani în domeniul actoriei și al dansului, Demet Ozdemir a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe platourile de filmare, datorită talentului ei uluitor.

Demet Ozdemir s-a bucurat de mari succese pe plan profesional și a reușit să îmbine cu succes cele două domenii pe care le

adoră, actoria și dansul, însă în ultimii doi ani superbă actrița a cunoscut și împlinirea pe plan sentimental. De curând, Demet a îmbrăcat rochia de mireasă și a devenit soția celebrului cântăreț Oğuzhan Koç.

Demet Özdemir şi Oğuzhan Koç, cel mai frumos și impresionant dans al mirilor

Demet Ozdemir s-a căsătorit pe 28 august 2022 cu alesul inimii sale, artistul Oğuzhan Koç și trece prin cea mai frumoasă

perioadă a vieții sale deoarece trăiește la intensitate maximă povestea de dragoste a vieții sale.

Citeste si: Demet Ozdemir, în lacrimi, la petrecerea dedicată nopții de henna! Iată când va avea loc fastuoasa nuntă a actriței cu celebrul cântăreț Oğuzhan Koç! De ce au fost nevoiți sa o amâne cu doua zile!

La începutul anului frumoasa actriță a trăit emoții mari deoarece a fost

cerută în căsătorie chiar de Ziua Idragostitilor, iar de curând s-a căsătorit cu celebrul cântăreț Oğuzhan Koç. După o perioada de câteva luni de pregătiri intense pentru marele eveniment, pe 28 august Demet și-a îndeplinit visul de a îmbracă rochia de mireasă. Inițial cei doi îndrăgostiți stabiliseră că nuntă să aibă loc pe dată de 26 august, la scurt timp aceștia au fost nevoiți să o amâne pentru dată de 28 august din cauza condițiilor meteo
neprielnice.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Grandioasa petrecere de nuntă a avut loc în Istanbul, într-o locație de lux, iar cei doi miri au avut alături mulți invitați de seama, rude, prieteni dar și mulți colegi de breaslă. Conform viatacuaromadecafea.com, fastuosul eveniment s-a desfășurat în incinta Hotelului Six Senses, iar Demet și Oğuzhan i-au avut că martori la cununia civilă pe celebrul producător Faruk Turgut și respectiv pe renumitul om de televiziune Acun Îlıcalı.

Mirii Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au purtat ținute elegante și au încântat cu aparițiile lor. Îndrăgita actriță a ales să îmbrace pentru prima parte a evenimentului o rochie de mireasă realizată de celebra creatoare Eda Güngör Museum of Fine Clothing și în partea a două a petrecerii, mireasă a îmbrăcat o creație semnată de Nihan Peker, iar mirele a purtat un smoking realizat de renumită casă de modă Papillone.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, decizie uluitoare la scurt timp după nuntă! Iată ce va face celebra actriță cu una dintre cele trei rochii de mireasă purtate la evenimentul vieții sale!

În ceea ce privește dansul mirilor, Demet și soțul ei au ales o melodie romantică din repertoriul marelui artist turc Zeki Müren, supranumit și „Sorele Artei” și au încântat invitații cu apariția lor uluitoare pe ringul de dans.

Citeste si: Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, nuntă de basm în Istanbul! Iată ce ținute uluitoare au purtat cei doi miri și cum s-a desfășurat fastuosul eveniment!

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.