Celebrul actor turc Engin Akyürek, mesaj tulburător în contextul declanșării războiului dintre Rusia și Ucraina! "Războiul este ca un monstru care stă deasupra oamenilor"

,
Engin Akyurek

Engin Akyurek, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Engin Akyurek]

Îndrăgitul actor Engin Akyürek a vorbit recent, în cadrul unei conferințe UNICEF, despre ceea ce și-ar dori să schimbe în lume dacă ar avea putere.


In articol:

Celebrul Engin Akyürek a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de succes, de-a lungul celor aproape două decenii de experiență în domeniul actoriei.

Engin Akyürek, mesaj tulburător în contextul declanșării războiului dintre Rusia și Ucraina!

Carismaticul Engin Akyürek se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Acesta s-a remarcat în ultimii ani și că scriitor și deja a lansat câteva cărți care au fost primite bine de publicul din Turcia și l-au motivat astfel să continue și pe această nișă.

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor în anul 2012, când a jucat în distribuția serialului Fatmagul, alături de renumită actrița Beren Saat, iar de curând acesta a revenit la Kanal D, în serialul Fiica ambasadorului, în care joace tot rolul principal, alături de celebra Neslihan Atagul.

Engin Akyurek

Engin Akyürek, alaturi de Naslihan Atagul

[Sursa foto: captura video making of serial Fiica ambasadorului]

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele lui mai mic! Iată unde au fost surprinși Engin și Eren Akyürek!

De curând, Engin Akyürek a participat la o conferință organizată de UNICEF, în Istanbul, sub sloganul "Hai și tu alături de noi", o campanie prin intermediul căreia s-au făcut multe donații importante pentru a veni în spijinul educației copiilor săraci din Turcia.

Celebrul actor a fost întrebat de către jurnaliști la finalul conferinței ce anume ar vrea să schimbe în lume dacă ar avea o mare putere și a răspuns cu sinceritate, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, că ar schimbă mai multe lucruri dacă ar avea forță necesară, însă în primul rând ar opri orice război sau conflict.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Engin Akyürek, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Engin Akyurek]

"Sigur că nu aș fi vrut să schimb un singur lucru, ci o sumedenie de lucruri, dar dacă s-ar renunța la război, s-ar îndrepta foarte multe: n-ar mai există foamete, oamenii s-ar înțelege, ar interveni empatia. Războiul este că un monstru care stă deasupra oamenilor. Dacă ar dispărea războiul, o sumedenie de lucruri care aparțîn oamenilor și lumii s-ar soluționa, o mulțime de întrebări ar dispărea", a mărturisit Engin Akyürek, potrivit viatacuaromadecafea.com

Engin Akyurek

Engin Akyürek, dupa incheierea conferintei

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, declarat cel mai frumos bărbat din lume! Carismaticul actor Engin Akyürek a depășit nume grele precum Johnny Depp și Adam Lambert!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Tragedia cumplită care a marcat-o profund pe Feride din serialul Fiica ambasadorului! Celebra actriță Zerrin Sümer a pierdut cel mai iubit bărbat din viața sa!

Vladimir Putin le-a luat urma. Rușii care vor să fugă în Georgia primesc citații la graniță, fiind convocaţi în cadrul mobilizării

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine este și câți ani are carismaticul Loki din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce bolid de lux conduce talentatul actor și cântăreț Furkan Aksoy, în viața reală 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies