Motivul real pentru care Engin Akyürek nu vrea să se însoare. Iată ce a dezvăluit protagonistul din ”Fiica ambasadorului” despre ce înseamnă pentru el viața de familie

Author: Madalina Maftei

Engin Akyürek a făcut primele declarații despre viața de familie și de ce amână să se căsătorească.

Într-un interviu pentru jurnalista Ayșe Arman, protagonistul din serialul ”Fiica Ambasadorului”, care a fost difuzat de Kanal

D, a dezvăluit motivul pentru care amână să se însoare, dar și cum este atunci când se îndrăgostește.

Cum este un Engin Akyürek îndrăgostit?

Actorul care a dat viață personajului Sancar în serialul ”Fiica ambasadorului”, de la Kanal D, a dezvăluit cum este atunci când se îndrăgostește.

”Toate culorile devin mai vii, totul mi se pare mai înmiresmat ca oricând.

Totul începe să se vadă clar, de parcă, o vreme îndelungată, am văzut în ceață. Devin mai Engin decât am fost vreodată. Chiar dacă par din exterior un tip controlat, a fi controlat e ca și când mergi pe o sârmă subțire. Să se rupă o dată sârma aia și vezi… Deschizi și inima și interiorul… Dacă începi să vezi iar în ceață, a trecut…”,
a declarat actorul, într-un interviu, potrivit viatacuaromadecafea.com.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Citeste si: Ce mai face micuța Melek din ”Fiica ambasadorului”. Beren Gençalp este de nerecunoscut! Iată ce imagine a postat pe rețelele de socializare

De ce Engin amână să se însoare

De asemenea, actorul a dezvăluit că nu a spus niciodată că nu se va căsători, ba chiar se gândește și la momentul în care va deveni tată. Engin nu și-a pierdut încredea că dragostea adevărată există și speră că într-o zi își va întâlni sufletul pereche. 

Mavi din serialul Fiica ambasadorului, transformare fizică uluitoare! Iată cum arată actrița Tuba Büyüküstün, la un an de la încheierea filmărilor pentru îndrăgită producție!

”Răspunsurile acestor întrebări au legătură cu persoana care-mi va ieși în cale și de care mă voi îndrăgosti. Nu am spus niciodată că nu mă însor. Dacă într-o zi voi deveni tată, cred că voi fi un tată bun. Aceste sentimente nu sunt niciodată negative la mine. Va veni cineva într-o zi și toate aceste sentimente își vor găsi locul.”, a mai spus Engin.

Citeste si: Engin Akyürek, eroul serialului Fiica ambasadorului, a revenit în atenția publicului cu un nou proiect cu standarde de Hollywood! Iată cum arată în rolul unui corespondent de război!

 


După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.