Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, va deveni mămică? „Vin la tine” Iată postarea care i-a derutat pe fanii celebrei actrițe!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2022, 13:00
video Foto(5)

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir s-a căsătorit în vara aceasta cu alesul inimii sale, cântărețul Oğuzhan Koç și își doresc enorm să devină părinți!

Demet Ozdemir a făcut furori cu rolul principal din serialul Prizoniera destinului, care i-a adus cel mai mare succes din carieră și în prezent se numără printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. Deși are doar 30 de ani, superbă actrița a reușit în cei nouă ani de activitate pe platourile de filmare să cucerească iremediabil publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare.

Anul acesta norocul i-a surâs și pe plan personal renumitei Demet Ozdemir deoarece s-a căsătorit cu alesul inimii sale, celebrul cântăreț turc Oğuzhan Koç și au o căsnicie fericită. De curând, îndrăgita actriță și-a uimit fanii cu o postare de senzație, dând oarecum de înțeles că ar fi însărcinată.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizonieră destinului, va deveni mămică? „Vin la tine”

Publicul din România a cunoscut-o pe Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a jucat în producția de succes, În dragoste și în război, iar apoi celebra actrița a reapărut la Kanal

D, în serialul Prizonieră destinului, în rolul principal alături de chipeșul actor Ibrahim Celikkol.

Citește și: Demet Ozdemir, schimbare spectaculoasă de look, la scurt timp de la căsătorie! Iată cum arată acum celebra actriță!

În vara aceasta, Demet Ozdemir și-a unit destinele cu Oğuzhan Koç, iar marele eveniment a avut loc în Istanbul, într-o locație de poveste, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

Celebrul artist a cerut-o în căsătorie pe frumoasă lui iubita încă din februarie, chiar de Ziua îndrăgostiților, iar apoi în luna iulie au hotărât să organizeze o petrecere de pomină în aer liber pentru a sărbători oficial logodnă lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În luna august, cei doi îndrăgostiți au programat nuntă, care a fost un eveniment grandios și sofisticat. La scurt timp după căsătorie, Demet și Oğuzhan au plecat în luna de miere, într-o destinație exotică, unde au petrecut câteva zile de neuitat.

Citește și: Cea mai dureroasă zi pentru Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului! A murit cea mai dragă persoană din familia celebrei actrițe! 

De curând, celebra actriță a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare alături de iubitul ei soț, Oğuzhan Koç și a adăugat un scurt comentariu: „Vin la tine”, dar și o melodie pe fundal, intitulată Bebelușul, a celebrei cântărețe Izel, fapt ce a stârnit curiozitatea și interesul fanilor săi, care au început să o asalteze cu întrebările despre o posibilă sarcină.

Potrivit gecce.com.tr, celebra actriță a răspuns în cele din urmă tuturor întrebărilor adresate de fanii săi, pentru a lămuri întreaga situație creată. Astfel, Demet Ozdemir a mărturisit că nu este încă însărcinată și că doar îi place foarte mult acea melodie.

„Este melodia mea preferată a artistei Izel, dar nu încă!”, a scris celebra actriță pe contul ei de Instagram.

Citește și: Demet Ozdemir, apariție de senzație, cu alură de divă pe covorul roșu! Iată cum a strălucit celebra actriță la Paris Fashion Week!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!