Declarația halucinantă a unei prezentatoare TV din Rusia, care a susținut că înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a ar fi trebuit bombardată: „Toți cei mai buni oameni sunt acolo pentru înmormântare”

Author: Lavinia Medrea

Declarația halucinantă a unei prezentatoare TV din Rusia, care a susținut că înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a ar fi trebuit bombardată

Sursa: Twitter Страх Пропаганды

O prezentatoare de la televiziunea de stat rusă a declarat că Moscova ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie în timpul funeraliilor de stat ale reginei.

Controversata prezentatoare de televiziune Olga Skabeyeva a făcut acest comentariu la televiziunea de stat rusă luni.

Ea a fost de acord cu Andrey Guruliov, un comandant militar în retragere și deputat în adunarea federală rusă, care a spus că țara sa ar trebui să atace Marea Britanie cu arme nucleare.

O prezentatoare TV a susținut că înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a trebuia să fie bombardată

Într-o înregistrare video, Olga Skabeyeva a spus cu un zâmbet: „Ar fi trebuit să o facem astăzi, toți cei mai buni oameni sunt acolo pentru înmormântare”.

Andrey Guruliov declarase pentru canalul de stat Russia-1: „De ce am bombarda Ucraina sau Germania, când există Marea Britanie, rădăcina răului?

Când Marea Britanie va fi transformată într-un deșert marțian, vor apăra ei un deșert marțian, conform celui de-al cincilea articol al lor? Nu va mai rămâne nimic”.

Aceasta este o referire la articolul 5 al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), care prevede că un atac asupra unui aliat al NATO va fi considerat un act de violență împotriva tuturor membrilor.

Citeste si: Motivul pentru care fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului a refuzat înrolarea în armată: „Sunt gata să merg, dar nu la cererea dumneavoastră”

„Vă asigur că toată lumea se va retrage, nu vor folosi forțele nucleare strategice”, a declarat Andrey Guruliov.

Este a doua oară când se cere atacul nuclear asupra Marii Britanii

Televiziunea rusă de stat este folosită în mod obișnuit de Moscova pentru a-și transmite propaganda. Se crede că Russia-1 are a doua cea mai mare audiență din țară.

Olga Skabeyeva a fost supranumită „Păpușa de fier a televiziunii lui Putin”, din cauza faptului că emite în permanență opinii pro-Kremlin.

Nu este prima dată când Andrey Guruliov a cerut un atac nuclear asupra Marii Britanii.

Citeste si: Mesajul transmis de Jens Stoltenberg, după ce Vladimir Putin a spus că este pregătit să folosească împotriva Occidentului „toate mijloacele din arsenal”

Regina Elisabeta a II-a are mari probleme de sănătate! Motivul pentru care nu va mai participa la evenimentul public pe care îl avea în program duminică

Luna trecută, el a declarat la televiziunea de stat rusă că cea mai rapidă modalitate de a învinge Ucraina este ca Rusia să „șteargp insulele britanice” și să le transforme într-o „țară din lumea a treia”.

Potrivit unui sondaj publicat luna trecută de către institutul independent de sondaje Rosmir, un sfert dintre ruși au încetat să se mai uite la canalele de stat pentru că s-au săturat de propaganda sa în jurul invaziei în Ucraina.

The Moscow Times a raportat că doar 65% dintre ruși urmăresc posturile de stat, o scădere de la 86% la începutul invaziei din februarie.

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies