Ce omagiu i-a adus Kate Middleton, Prințesa de Wales, Reginei Elisabeta a II-a, în ziua înmormântării

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 sep 2022, 18:40

Ce omagiu i-a adus Kate Middleton, Prințesa de Wales, Reginei Elisabeta a II-a

Sursa: SAMIR HUSSEIN/WIREIMAGE

Kate Middleton, Prințesa de Wales și viitoarea regină a Marii Britanii, i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta este însoțită, pe parcursul întregii zile, de doi dintre copiii ei: Prințul George, în vârstă de 9 ani și Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani.

Astăzi, 19 septembrie, Regatul Unit, dar și întreaga lume își iau adio de la Regina Elisabeta a II-a. Slujba de înmormântare a început la ora 11:00 a Marii Britanii, iar Kate Middleton, Prințesa de Wales, i-a adus un omagiu fostei Suverane.

Ce omagiu i-a adus Kate, Prințesa de Wales, Reginei Elisabeta a II-a

Întreaga lume este cu ochii pe Familia Regală în cea mai tristă zi a Regatului Unit din ultimii ani.

Regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum, în aplauzele milioanelor de oameni.

Kate Middleton a fost surprinsă în mașina care o ducea la Westminster Abbey, alături de primii ei doi copii, dar și de Camilla, Regina Consoartă. Prințul Louis, mezinul familie, în vârstă de patru ani, a rămas acasă.

Kate Middleton, așa cum au făcut și ceilalți membri ai Familiei Regale, a purtat o ținută complet neagră, alături de pălărie cu voal negru.

Prințesa de Wales a purtat câteva bijuterii atent alese, care au o însemnătate aparte. Kate a purtat un colier cu diamante și cu perle japoneze, care i-a aparținut bunicii Prințului William, dar care a fost iubit și de către Elisabeta a II-a.

De asemenea, cerceii cu perle pe care i-a asortat ținutei fac parte din aceeași colecție iubită de către Regina Elisabeta a II-a.

Citeste si: Cine ar fi urmat să conducă Marea Britanie, dacă Edward al VIII-lea nu ar fi abdicat și dacă puterea nu ar fi fost preluată de fratele său. Ar mai fi ajuns sau nu Elisabeta a II-a pe tron

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un bărbat a fost reținut, după ce a atins sicriul Reginei Elisabeta a II-a

Vineri, 16 septembrie, aproape de miezul nopții, în timp ce sicriul era depus la Westminster Hall, un bărbat a urcat scările spre catafalcul pe care era depus sicriul și l-a atins.

Conform The Guardian, poliția metropolitană l-a rețimut la puțin timp pe acesta.

Bărbatul a reușit să iasă din unul dintre cele două rânduri formate. „Comandamentul Protecției Parlamentare și Diplomatice a reținut un bărbat în Westminster Hall, în urma unui incident”, este precizat într-un comunicat de la Scotland Yard.

Bărbatul a fost arestat, find acuzat de „infracțiune în temeiul Legii ordinii publice și se află, în prezent, în arest”, a mai fost precizat în comunicat.

Citeste si: William, Kate, Harry și Meghan au apărut împreună pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Transmisiunile care arătau momentele în care oamenii își luau rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a au tăiat scena respectivă și au filmat, imediat, priveliștea din afara Parlamentului.

Cu doar câteva ore înainte ca acest eveniment să aibă loc, cei patru copii ai fostei Suverane, Regele Charles al III-lea, Prințesa Ana, Prințul Andrew și Prințul Edward s-au așezat în jurul sicriului, în cadrul unui eveniment cunoscut sub numele de „Priveghiul Prinților”.

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.