De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Adevăratul motiv pentru care îl respinge

,

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Acum a ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care refuză să creadă în sentimentele lui.


In articol:

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Cu toate că amândoi sunt singuri, iar Gabriel și-a manifestat în repetate rânduri dorința de a o cunoaște mai bine pe Ramona, aceasta refuză să se apropie de el, iar acum a dezvăluit și motivul pentru care face acest lucru.

Citeste si: Gabriel este din nou fericit. Ce a apărut pe pagina lui de instagram?

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Adevăratul motiv pentru care îl respinge

Chiar dacă cele mai multe persoane au pus atitudinea Ramonei pe seama relației pe care Gabriel a avut-o în trecut cu Daiana, se pare că nu acesta este motivul pentru care concurenta de la "Puterea Dragostei" a luat decizia de a nu forma un cuplu cu el. Ramona a dezvăluit anumite lucruri pe care le-a observat la Gabriel și care au determinat-o să se îndepărteze de el.

Citeste si: Ella, jignită de Gabriel și Marius. Incredibil ce au putut să îi spună. Andreea Mantea a intervenit: "Marius, ieși afară!"

Ramona a spus de multe ori că nu crede în vorbele frumoase pe care Gabriel i le spune, iar acum, concurenta de la "Puterea Dragostei" a povestit că acesta interacționează și cu alte fete, lucru care a convins-o că nu este persoana potrivită pentru ea.

Gabriel: Nu îmi place să insist, este treaba ta.

Ramona: Gacicar mare ești, Gabi!

Gabriel: Nu sunt, am fost. Când am vrut să te cunosc pe tine chiar am vrut să mă schimb și îți spun sincer chestia asta, dacă tu ai interpretat lucrurile greșit este fix problema ta. Eu voiam să îți demonstrez ție, dacă îmi dădeai acordul să ne cunoaștem mai mult.

Ramona: Ce să îmi demonstrezi mie că tu ai mai multe femei?

Gabriel: Le-ai văzut tu? Mi-ai dat tu șansa să te cunosc?

Ramona: Sunt multe, multe lucruri la mijloc și...

Gabriel: Poate că sunt multe lucruri la mijloc din partea ta, din partea mea nu e nimic la mijloc sau nu e nimeni la mijloc. 

Ramona: Nu știu ce să zic, asta cu nimeni și nimic.

Gabriel: Eu îți spun sincer că nu e nimeni la mijloc din partea mea, poate că la tine este altcineva.

Daiana, fosta iubită a lui Gabriel, a simțit nevoia să intervină în discuția pe care acesta o avea cu Ramona, confirmând că sentimentele acestuia nu sunt sincere și că vorbește cu mai multe femei.

Daiana: Lasă-ne cu vrăjeala Gabi că ni s-a luat.

Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Cum au fost surprinși în afara emisiunii?

Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt din ce în ce mai apropiați, iar acum au fost surprinși din nou împreună.

Ramona și Gabriel nu se mai ascund.Dacă în timpul emisiunii se tachinează, iar Ramona pare aproape imposibil de cucerit, se pare că atunci când camerele de filmat se opresc, cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt foarte apropiați. Cum au fost surprinși acum? 

Gabriel a format, pentru o perioadă scurtă de timp, un cuplu cu Daiana, însă cei doi au descoperit pe parcurs că nu se potrivesc atât de bine, motiv pentru care au luat decizia de a se separa, între ei existând acum doar o relație de prietenie. Astfel, Gabriel s-a reorientat și acum face eforturi mari pentru a o cucreri pe Ramona. Concurenta de la "Puterea Dragostei" nu este convinsă că sentimentele lui Gabriel sunt reale, așa că îl ține la distanță.

Chiar dacă în emisiune Ramona îl atacă pe Gabriel și îi pune la îndoială sentimentele, se pare că atunci când nu mai sunt în casa "Puterea Dragostei", cei doi concurenți nu ezită să petreacă timp împreună. Ramona a postat un story pe contul personal de instagram în care apare în pat, alături de Gabriel. 

Citește continuarea aici

Citeste si: Ramona și Gabriel, ipostaze romantice în afara emisiunii! Să fie oare cel mai nou cuplu?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bogdan Mocanu, oprit de poliție: "Nu aveam..." Ce greșeală a făcut?

AstraZeneca nu vrea să spună cât vaccin va livra, dar spune că este gata să îl furnizeze mai devreme decât se stabilise

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca după ce au ajuns în țară? Imaginile din momentul despărțirii

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". Cu cine a petrecut la mare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies