Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". Cu cine a petrecut la mare?

,

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei. S-au întâlnit pe litoral și au petrecut împreună. Despre cine este vorba?


In articol:

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". După ce a mers într-o scurtă vacanță în Turcia, Andreea Oprică s-a întors din nou la Constanța, iar weekendul ce a trecut a fost unul plin pentru ea. Cu cine a petrecut la mare?

Citeste si: Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". Cu cine s-a distrat la mare?

Chiar dacă a ales să părăsească emisiunea "Puterea Dragostei", considerând că șansele de a-și găsi jumătatea în cadrul show-ului sunt destul de mici, Andreea Oprică a rămas în relații bune cu mai mulți concurenți. O dovadă a acestui lucru sunt imaginile surprinse în acest weekend pe litoral. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" s-a distrat alături de Cătălin, iar cei doi nu au ezitat să se afișeze împreună la terasă. 

Se pare că pe Andreea Oprică și Cătălin îi leagă o frumoasă prietenie, cei doi profitând de ocazie pentru a petrece timp unul în compania celuilalt.

Citeste si: Andreea Oprică are un nou iubit? Surpriza de care a avut parte de ziua ei

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Se întoarce sau nu la "Puterea Dragostei"?

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Mulți au legat vizita în Turcia de o posibilă revenire la "Puterea Dragostei". Care este adevărul?

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul.Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" s-a întors în Turcia de câteva zile, iar cei care au susținut-o în emisiune au sperat că se va întoarce din nou în casa "Puterea Dragostei", eventual pentru sezonul 3 al emisiunii.

Deși au apărut zvonuri potrivit cărora Andreea Oprică se află în Istanbul pentru a intra din nou în casa "Puterea Dragostei", aceasta a postat pe contul de instagram un mesaj scris de o altă persoană, dar care explică exact adevăratul motiv pentru care se află în Turcia.

Astfel, se pare că fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a venit în Turcia pentru a participa la filmări, ci pentru a se relaxa, aceasta fiind în vacanță. Toate speculațiile au pornit de la un story pe care Andreea Oprică l-a postat pe contul personal de instagram.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Andreea Oprică după ce a plecat de la Puterea Dragostei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marius i-a spus Andreei Pirui tot ce crede despre ea: "Ești ipocrită!" Ce l-a deranjat?

Românii infectați REFUZĂ să se mai ducă la medic, din cauza stigmatului social: Beatrice Mahler vorbește despre noua situație ciudată

Cele 10 alimente care îngrașă cel mai mult. Nu vei slăbi niciodată dacă nu le scoți din dietă. Mulți comit această greșeală, avertizează nutriționiștii

Marius nu mai rezistă în emisiune: "Îmi doresc să fiu eliminat." A izbucnit după ce s-a întâmplat în Gală

Cine s-a dus in vizita la Andra Volos, in Italia? "Va era dor sa ne vedeti impreuna"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies