Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". Cu cine a petrecut la mare?

,

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei. S-au întâlnit pe litoral și au petrecut împreună. Despre cine este vorba?


In articol:

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". După ce a mers într-o scurtă vacanță în Turcia, Andreea Oprică s-a întors din nou la Constanța, iar weekendul ce a trecut a fost unul plin pentru ea.

Cu cine a petrecut la mare?

Citeste si: Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". Cu cine s-a distrat la mare?

Chiar dacă a ales să părăsească emisiunea "Puterea Dragostei", considerând că șansele de a-și găsi jumătatea în cadrul show-ului sunt destul de mici, Andreea Oprică a rămas în relații bune cu mai mulți concurenți. O dovadă a acestui lucru sunt imaginile surprinse în acest weekend pe litoral. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" s-a distrat alături de Cătălin, iar cei doi nu au ezitat să se afișeze împreună la terasă. 

Se pare că pe Andreea Oprică și Cătălin îi leagă o frumoasă prietenie, cei doi profitând de ocazie pentru a petrece timp unul în compania celuilalt.

Citeste si: Andreea Oprică are un nou iubit? Surpriza de care a avut parte de ziua ei

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Se întoarce sau nu la "Puterea Dragostei"?

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Mulți au legat vizita în Turcia de o posibilă revenire la" Puterea Dragostei". Care este adevărul?

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul.Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" s-a întors în Turcia de câteva zile, iar cei care au susținut-o în emisiune au sperat că se va întoarce din nou în casa" Puterea Dragostei", eventual pentru sezonul 3 al emisiunii.

Deși au apărut zvonuri potrivit cărora Andreea Oprică se află în Istanbul pentru a intra din nou în casa "Puterea Dragostei", aceasta a postat pe contul de instagram un mesaj scris de o altă persoană, dar care explică exact adevăratul motiv pentru care se află în Turcia.

Astfel, se pare că fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a venit în Turcia pentru a participa la filmări, ci pentru a se relaxa, aceasta fiind în vacanță. Toate speculațiile au pornit de la un story pe care Andreea Oprică l-a postat pe contul personal de instagram.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Andreea Oprică după ce a plecat de la Puterea Dragostei

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Marius nu mai rezistă în emisiune: "Îmi doresc să fiu eliminat." A izbucnit după ce s-a întâmplat în Gală

Show - luptătorul Daniel Ghiță, deputat PSD, a fost prădat de hoți la sală: Am ajuns să merg desculț acasă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine s-a dus in vizita la Andra Volos, in Italia? "Va era dor sa ne vedeti impreuna"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies