Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Cum au fost surprinși în afara emisiunii?

Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt din ce în ce mai apropiați, iar acum au fost surprinși din nou împreună.


In articol:

Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Dacă în timpul emisiunii se tachinează, iar Ramona pare aproape imposibil de cucerit, se pare că atunci când camerele de filmat se opresc, cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt foarte apropiați. Cum au fost surprinși acum?

Citeste si: Ella, jignită de Gabriel și Marius. Incredibil ce au putut să îi spună. Andreea Mantea a intervenit: "Marius, ieși afară!"

Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Cum au fost surprinși în afara emisiunii?

Gabriel a format, pentru o perioadă scurtă de timp, un cuplu cu Daiana, însă cei doi au descoperit pe parcurs că nu se potrivesc atât de bine, motiv pentru care au luat decizia de a se separa, între ei existând acum doar o relație de prietenie. Astfel, Gabriel s-a reorientat și acum face eforturi mari pentru a o cucreri pe Ramona. Concurenta de la "Puterea Dragostei" nu este convinsă că sentimentele lui Gabriel sunt reale, așa că îl ține la distanță.

Chiar dacă în emisiune Ramona îl atacă pe Gabriel și îi pune la îndoială sentimentele, se pare că atunci când nu mai sunt în casa "Puterea Dragostei", cei doi concurenți nu ezită să petreacă timp împreună. Ramona a postat un story pe contul personal de instagram în care apare în pat, alături de Gabriel. 

Citeste si: Mama lui Gabriel, in lacrimi! Ce a facut-o sa planga la "Puterea dragostei"

Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona. Ce i-a spus când credea că nu îl aude nimeni?

Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona. Concurentul de la "Puterea Dragostei" se folosește de toate armele pentru a ajunge la inima Ramonei.

Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona.După relația eșuată cu Daiana, Gabriel vrea să își găsească fericirea în brațele Ramonei, astfel că profită de fiecare ocazie pentru a se apropia de ea.

Deși face eforturi pentru a o cuceri pe Ramona, concurenta de la "Puterea Dragostei" nu se lasă așa ușor impresionată de vorbele frumoase pe care Gabriel i le spune. Acesta pare decis să lupte pentru inima ei, însă Ramona nu crede că are intenții serioase în ceea ce o privește.

Cei doi au fost surprinși în emisiune în ipostaze tandre, fiind mai apropiați ca niciodată, iar când credea că toți cei din casă sunt atenți la conflictul dintre Andreea Pirui și Ligi, Gabriel i-a făcut o mărturisire Ramonei.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Ramona de la Puterea dragostei, adevărul despre relația pe care  o are ACUM cu tatăl copilului său

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies