Cu ce se ocupa Bogdan Mocanu dupa ce l-a parasit Andra! "E bine ca s-a terminat pandemia, ca facem si noi banuti"

Cu ce se ocupa Bogdan Mocanu dupa ce l-a parasit Andra! Castigatorul "Puterea dragostei" sezonul 1 le-a aratat fanilor cu ce se ocupa dupa despartirea de Andra.


In articol:

Cu ce se ocupa Bogdan Mocanu dupa ce l-a parasit Andra Odata cu ridicarea restrictiilor in mai multe zone, Bogdan Mocanu s-a intors la ceea ce facea inainte de inceperea pandemiei de coronavirus, adica sa insoteasca artisti la concerte in strainatate.

Bogdan Mocanu intretine atmosfera si de data aceasta a plecat cu Alex Pustiu intr-un mic turneu in afara, in Germania si Elvetia.

"E bine ca s-a terminat pandemia, ca facem si noi banuti", a spus Bogdan Mocanu.

Mocanu a explicat si ca, atunci cand era la "Puterea dragostei", lumea ii invidia pe el si pe Jador pentru faptul ca mergeau la concerte, dar ca erau teribil de obositi atunci cand se intorceau luni la filmari.

Cu ce se ocupa Bogdan Mocanu dupa ce l-a parasit Andra

Cu ce se ocupa Bogdan Mocanu dupa ce l-a parasit Andra "Fiecare isi face el sa para meseria mai usoara", a explicat Bogdan Mocanu, care merge la concerte si face show.

Roxana de la "Puterea dragostei" il ironiza, la un moment dat, in show, dupa ce se certasera, numindu-l "dansatoare" pe Bogdan Mocanu.

"Tu canti foarte frumos, dar el ce face? E dansatoare?", ii spunea Roxana lui Jador.

"Vine cu mine, se distreaza", ii explica Jador Roxanei. Atacul Roxanei avea legatura cu despartirea dintre ea si Mocanu. Ea era foarte deranjata ca fusese atacata dupa ce scosese, la randul ei, o melodie. "Canta mai prost ca mine", spunea Roxana despre fostul ei iubit, Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu: "Am scos-o pe frumoasa asta la o plimbare." Ce a postat pe instagram?

Citeste si: Cum arată Andra Voloș în costum de baie?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies