Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca după ce au ajuns în țară? Imaginile din momentul despărțirii

Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca după ce au ajuns în țară? Cei doi și-au luat la revedere, iar momentul emoționant a fost filmat și postat pe Youtube.


In articol:

Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca după ce au ajuns în țară? După un drum lung, cei doi au ajuns în România, astfel că a venit momentul despărțirii. Cum s-au comportat?

Citeste si: Clipe grele pentru Livian! La intoarcerea in tara a primit o veste trista! Este vorba despre familia lui: ''Va multumesc pentru gandurile bune''

Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca după ce au ajuns în țară? Imaginile din momentul despărțirii

Deși Bianca a încercat să se împace cu Livian în timpul emisiunii, eforturile ei au fost în zadar, astfel că cei doi s-au întors în România fără să fomeze un cuplu. Momentul despărțirii a fost o nouă lovitură pentru Bianca, având în vedere că s-a lovit de indiferența lui Livian, lucru surprins într-o filmare care a ajuns pe Youtube.

Citeste si: Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Bianca și Livian și-au luat rămas bun după ce au ajuns în România, el îndreptându-se către Cluj, în timp ce ea a decis să mai rămână la București. În timp ce Bianca i-a sărit în brațe, Livian a părut ușor indiferent, iar la final, după ce concurenta de la "Puterea Dragostei" i-a mărturisit că îl iubește, el a plecat fără să îi mai declare sentimentele. Momentul despărțirii a fost unul emoționant, iar Mary, cea care a așteptat-o pe Bianca la București, a filmat totul.  

Mary: Iubiți-vă și voi!

Bianca: Hai să ne luăm rămas bun. Te iubesc!

Bianca s-a intors in tara! Incredibil cu cine si-a petrecut toata seara! Singurele imagini

Bianca si ceilalti concurenti de la Puterea dragostei s-au intors acasa pentru cateva zile, chiar inainte de Marea Finala.

Bianca s-a intors in tara dupa mult timp in care granitele tarii au fost inchise si concurentii nu s-au putut intoarce din Turcia. Cu putin timp inainte de Marea Finala, concurentii au revenit in tara si s-au revazut atat cu familiile, cat si cu prietenii lor. Bianca a revenit si ea in tara, dupa mult timp petrecut departe de prietenii ei si s-a intalnit cu cea mai draga persoana inimii sale. 

Bianca s-a intalnit cu Mary, una dintre cele mai bune prietene ale sale de la ''Puterea dragostei''. Cele doua au mers impreuna la o terasa si nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul reintalnirii. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România? FOTO

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate