Bianca s-a intors in tara! Incredibil cu cine si-a petrecut toata seara! Singurele imagini

Bianca si ceilalti concurenti de la Puterea dragostei s-au intors acasa pentru cateva zile, chiar inainte de Marea Finala


In articol:

Bianca s-a intors in tara

Bianca s-a intors in tara dupa mult timp in care granitele tarii au fost inchise si concurentii nu s-au putut intoarce din Turcia. Cu putin timp inainte de Marea Finala, concurentii au revenit in tara si s-au revazut atat cu familiile, cat si cu prietenii lor. Bianca a revenit si ea in tara, dupa mult timp petrecut departe de prietenii ei si s-a intalnit cu cea mai draga persoana inimii sale. 

Citeste si: Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D! Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Bianca s-a intalnit cu Mary, una dintre cele mai bune prietene ale sale de la ''Puterea dragostei''. Cele doua au mers impreuna la o terasa si nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul reintalnirii. Iata imaginile cu cele doua: 

Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Bianca a fost tot timpul subiect de discuție între Livian și tatăl acestuia. Nelson Mondialu consideră că Bianca nu este potrivită pentru fiul lui și nu ratează nicio ocazie pentru a-i da de înțeles acestuia că cel mai bine ar fi să rupă orice legătură cu ea.

Ajuns acasă, la prima oră a dimineții, Livian a primit din nou un comentariu acid din partea tatălui său. Aceasta i-a vorbit din nou despre Bianca.

"Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe spate, pe picior, pe unde? Și eu am avut o Bianca tatuată pe picior, numai că eu am scris: Taci, Bianca! Vezi că ai mai avut o Bianca și nu ai avut parte de ea, eu am avut o Bianca și nu am avut parte de ea. Tu nu vezi că la noi nu merge cu Bianca?", i-a spus Nelson Mondialu lui Livian.

Evident, concurentul de la "Puterea Dragostei" nu s-a putut abține și i-a dat replica tatălui său: "Eu o să scriu: Spune Bianca! (n.r. pe tatuaj)".

Citeste continuarea aici

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies