Marius o atacă pe Ligi: "Am mințit pentru tine. Am fugit de tine cât am putut" Ce dezvăluiri a făcut?

,

Marius o atacă pe Ligi. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a pornit un adevărat război împotriva ei și nu se ferește să îi spună tot ce crede despre ea.


In articol:

Marius o atacă pe Ligi.  Se pare că Marius este hotărât să își impună punctul de vedere în emisiune, astfel că nu vrea să mai păstreze aparențele și a dezvăluit tot ce gândește. 

Marius o atacă pe Ligi: "Am mințit pentru tine. Am fugit de tine cât am putut" Ce dezvăluiri a făcut?

După ce s-a certat cu iubita lui, Andreea Pirui, dar și cu Ella, acum, Marius a considerat că este momentul să clarifice lucrurile și cu Ligi. Deși era cea mai bună prietenă a Andreei Pirui și părea că cei trei au o relație bună, se pare că Marius i-a tolerat multe lui Ligi, iar acum a ajuns în punctul în care nu își mai dorește să facă acest lucru.

Citeste si: Andreea Pirui si Marius, in pragul despartirii! El o acuza de tradare

Marius a dezvăluit că atât el, cât și Andreea Pirui au fost nevoiți să mintă în repetate rânduri pentru Ligi, acuzând-o pe aceasta că promovează în emisiune o imagine complet diferită de realitate. 

Marius: Ai spus cu vorba ta, ți-ai creat o imagine falsă. Aici trebuie să fii natural, să te pui pe scaun și să fii tu.

Ligi: E strict părerea ta, mi-am creat o imagine prin ceea ce sunt. Tu minți foarte mult la adresa mea și cred că ar fi cazul să te oprești.

Marius: Deloc! Am mințit pentru tine. 

Ligi: E o dezamăgire să ies 5-6 luni cu un om și apoi să fabuleze în halul ăsta despre mine.

E o dezamăgire să stau la masă cu oameni care doar se prefac că mă plac.

Marius: Dar tu nu ai ieșit cu mine, ai ieșit cu prietena ta, nu cu mine. Nu se preface nimeni, Ligi. Am fugit de tine atât cât am putut, când nu am mai putut am și stat. Nu trebuia să fiu sălbatic cu anturajul ei (n.r Andreea Pirui) și să o iau la fugă când te văd.

Philip, fostul iubit al lui Ligi, a simțit nevoia să intervină în discuție și să confirme cele spuse de Marius, spunând despre Ligi că deși încearcă să pară prietenoasă cu cei din jur, aceasta nu face altceva decât să îi bârfească pe toți cei cu care interacționează. 

Citeste si: Ella, jignită de Gabriel și Marius. Incredibil ce au putut să îi spună. Andreea Mantea a intervenit: "Marius, ieși afară!"

Marius nu mai rezistă în emisiune: "Îmi doresc să fiu eliminat." A izbucnit după ce s-a întâmplat în Gală

Marius nu mai rezistă în emisiune. Concurentul de la" Puterea Dragostei" a spus că vrea să plece acasă, iar după ce s-a întâmplat în Gală a izbucnit.

Marius nu mai rezistă în emisiune.Tensiunile din ultima perioadă și certurile tot mai frecvente cu Andreea Pirui l-au făcut pe Marius să își dorească să plece acasă. Concurentul de la" Puterea Dragostei" a reacționat dur după ce decizia lui a fost ignorată de fetele din casă.

Dacă până acum erau văzuți ca fiind unul dintre cele mai solide cupluri din competiția" Puterea Dragostei", în ultima perioadă, Marius și Andreea Pirui s-au tot certat, iar acum au ajuns din nou în pragul despărțirii. După afirmațiile făcute de Marius, se pare că nu mai este cale de împăcare, având în vedere că acesta își dorește să părăsească emisiunea cât mai curând.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Puterea dragostei 13 iulie. Scandal monstru între Marius și Ligi: Tu ești cel mai mare șarpe

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Rusia și China formează deja un tandem. La ONU au respins fără drept de apel o rezoluție a SUA împotriva Coreei de Nord

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D! Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies