Daniela Gyorfi, intervenție estetică în valoare de 5.000 de euro: „Avem o problemă la față”. Artista a recunoscut aspectele mai puțin plăcute ale acesteia 

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iul 2023, 15:07

Daniela Gyorfi vrea să își păstreze tinerețea cât de mult se poate, motiv pentru care, face tot ceea ce poate, pentru a arăta ca scoasă din cutie. Unul dintre sacrificiile pe care trebuie să le facă este să treacă pragul medicului estetician, dar rezultatul compensează durerea suferită.

Daniela Gyorfi a apelat la o nouă intervenție estetică, pentru care a trebui să scoată din buzunar suma de 5.000 de euro. Artista a recunoscut că a fost o operație dureroasă și nu foarte confortabilă, dar rezultatul este pe măsura așteptărilor, motiv pentru care, poate trecere peste acest aspect.

Daniela Gyorfi, operație estetică de mii de euro

Pentru a fi frumoasă și pentru a-și păstra tinerețea, Daniela Gyorfi scoate din buzunar oricât este nevoie.

Aceasta a apelat la o nouă intervenție la nivelul feței, iar ea și partenerul ei sunt încântați de rezultat.

„Avem o problemă la față, o problemă care mă deranja pe mine. E clar, și de la vârstă. I-am spus lui George: «Merg la cântări, dar vii cu mine la față». George e un pic mai reticent la chestiile astea, pentru că nu mereu au fost foarte reușite (n.r.

operațiile estetice) și l-am înțeles, stătea cu mine, în casă, strâmbă.

Citește și: Daniela Gyorfi a acceptat provocarea de a găti la ”Dimineața cu noi”, 14 iulie 2022. Ce rețetă a pregătit artista: ”Dau foc la bucătărie” Matinalii au fost dati pe spate

Atunci, a zis «Bine, hai că vin eu cu tine» și a găsit timp și a venit la Timișoara, cu mine.

Nu puteam să îmi fac chirurgical nimic, pentru că nu am timp de recuperare. Atunci, există această metodă, cu niște fire. A adevărat, acest doctor este inovator. Ce mi-a pus mie nu se face în România”, a povestit aceasta, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista și-a asumat toate consecințele

Nu a fost o intervenție deloc ușoară, dar, susține ea, a meritat. Avantajul este cu atât mai mare cu cât rezultatul va dura cinci ani, așa că următoarea intervenție va fi realizată peste ceva timp. Cu toate acestea, legat de prețul pe care l-a plătit, a ținut să menționeze faptul că nu este un preț la care trebuie să se raporteze nimeni, deoarece acestea depinde de nevoile pe care le are fiecare persoană.

Citește și: Daniela Gyorfi, dezvăluire cutremurătoare: "Râdeau de mine pentru că plângeam după moartea mamei"

„Nu pot să zic că nu doare, dar, acum, suferă baba la frumusețe. Acum sunt bine, clar mai sunt un pic umflată, am niște vânătăi, dar sunt mulțumită de rezultat. Adevărul este că nu este foarte confortabil. A doua zi, nu puteam nici să mănânc, dar contează rezultatul(...)

Intervenția mea este pe cinci ani de zile. Mi-a dat garanție pe cinci ani și sunt foarte mulțumită.

Da, este scump, dar depinde foarte mult și de ce îți trebuie. Eu am dat foarte mult, pentru că mi-a trebuit. Am făcut 4 în 1: mi-a pus fire, mi-a băgat mezoterapie, mi-a îndreptat buzele, mi-a pus botox, mi-a făcut un tratament pentru gât, pentru că aveam pielea lăsată”, a mai spus aceasta.