Daniela Gyorfi a acceptat provocarea de a găti la ”Dimineața cu noi”, 14 iulie 2022. Ce rețetă a pregătit artista: ”Dau foc la bucătărie” Matinalii au fost dati pe spate

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 apr 2023, 02:15

Daniela Gyorfi a acceptat provocarea de a găti la ”Dimineața cu noi”, 14 iulie 2022. Ce rețetă a pregătit artista: ”Dau foc la bucătărie”

Daniela Gyorfi a acceptat provocarea matinailor și a decis să-și testeze abilitățile în bucătărie, deși nu se consideră prea îndemânatică. Ei bine, a pregătit o rețetă simplă, pe care oricine o poate face acasă.

Daniela Gyorfi nu este adepta gătitului, a dezvăluit că preferă mai mult salatele și evită bucătăria pe cât de mult posibil, însă este nevoită să-i gătească fiicei ei. Artista i-a surprins pe matinali cu o rețetă extrem de ușoară, dar care este pe gustul tuturor.

Daniela Gyorfi își testează îndemânarea în bucătărie, la Dimineața cu noi

Daniela Gyorfi a fost provocată să vină să gătească în platoul matinalului Dimineața cu noi, aceasta a acceptat, în ciuda faptului că nu prea se descurcă în bucătărie, ba chiar a zis că îi este

frică să nu dea foc.

”Cum v-ați gândit la mine? Nu înțelegeți, eu o să dau foc la bucătărie. Sunt contra mâncării, nu vreau să mănânc, nu vreau să gătesc, nu vreau nimic, vreau ca o divă. Gătesc pentru Maria, că trebuie să gătesc. George își gătește singur, iar eu sunt pe salate”, a dezvăluit Daniela Gyorfi la Dimineața cu noi. 

Citeste si: S-au bătut sau nu Daniela Gyorfi și Carmen Harra, pentru un bărbat? Artista a spus tot adevărul: „Niciodată în viața mea”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru că nu petrece prea mult timp în bucătărie, pentru că este plecată mai tot timpul la cântări, artista le-a dezvăluit matinalilor că ea nu prea mănâncă mâncare gătită, ci preferă salatele mai mult, astfel nu va pregăti un preparat prea complicat.

”Îmi plac fructele de mare, că mă gândeam ce să vă gătesc...am zis să fac fructe de mare, dar când am văzut-o pe Patrizia, nu avea sens. Vă fac o mâncare de-aia cum mâncam si eu când eram la vârsta voastră...Vă fac niște cartofi cu ouă zdrențe și cu brânză rasă pe deasupra și o sălățică de vară”, a

mai spus Daniela.  

Artista a decis să-i încânte pe matinali cu un preparat care i-a făcut tinerețea fericită și pe care acum nu-l mai poate mânca, căci silueta este pe primul plan și trebuie să fie foarte atentă la ce mănâncă. Daniela a mărturisit că iubește cartofii prăjiți și ar mânca tot timpul.

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluire cutremurătoare: "Râdeau de mine pentru că plângeam după moartea mamei"

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!