Daniela Gyorfi, detalii neștiute din viața ei: ,,Spunea că o bat pe mama și o țin în debara". Ce s-a întâmplat între ea și Liviu Guță

Author: Diana Bostan
Actualizat: 31 iul 2023, 12:49

Cântăreața Daniela Gyorfi

Sursa: Facebook- Daniela Gyorfi

Artista Daniela Gyorfi a fost invitată la „Detectorul de minciuni”, acolo unde vedeta a răspuns sincer la toate întrebările picante din viața ei. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a dat detalii din culisele scandalului cu Liviu Guță.

Deși afișează o atitudine pozitivă și pare o fire puternică, în viața artistei au existat și momente mai puțin plăcute. Nonconformistă în stilul vestimentar, Daniela Gyorfi a fost de multe ori percepută greșit de către public.

Daniela Gyorfi ține la imaginea ei și vrea să arate din ce în ce mai bine

Artista susține că vrea să fie cea mai bună versiune a ei și să aibe mereu cea mai bună muzică.

Daniela nu se consideră o persoană geloasă, spunând că de multe ori nu totul este așa cum se vede la televizor sau pe rețelele de socializare.

Citește și: Daniela Gyorfi, dezvăluiri la “Detectorul de minciuni”, duminică, de la 14:00, la Kanal D2

„Eu sunt de 30 de ani în showbiz, nu pot fi geloasă pe niște lucruri pe care eu le cunosc și știu că foarte multă lume pozează și atât.

Sunt un om foarte asumat, știu că nu mă place toată lumea”,
a spus Daniela Gyorfi.

Citește și: „Dacă m-ar înșela, astea sunt discutabile”. Ce i-ar ierta Daniela Gyorfi partenerul ei, George Tal, după 17 ani de relație

În ciuda aparențelor, Danielei nu-i pare rău că nu mai are 20 de ani. Artista susține că este cea mai bună variantă a ei, iar tehnologia medicală și estetică este mult mai avansată decât în urmă cu 20 de ani.

Artista a vorbit despre scandalul cu Liviu Guță

Daniela Gyorfi susține că nu a înțeles comportamentul lui Liviu Guță, iar cel mai mult a deranjat-o faptul că artistul a spus despre ea că-și ține mama în debara și că o bate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu l-am înțeles niciodată, nu i-am reproșat niciodată, dar nu l-am înțeles. Era să mor de inimă. În anul în care a murit mama mea, el a venit cu un scandal uriaș. Liviu Guță a spus că o țin pe mama în debara și că o bat. Și-a cerut scuze, dar a fost prea mult”,  a spus artista despre scandalul cu Liviu Guță.

Citește și: Daniela Gyorfi, intervenție estetică în valoare de 5.000 de euro: „Avem o problemă la față”. Artista a recunoscut aspectele mai puțin plăcute ale acesteia 

Artista este de părere că Liviu Guță a luat niște hotărâri greșite și nu înțelege de ce. Daniela Gyorfi a dezvăluit faptul că nu are nimic cu el, dar nu crede că ar mai putea colabora cu acesta.

Artista a dezvăluit care este secretul fericirii din cuplul ei

Daniela Gyorfi este o persoană orgolioasă și a mărturisit că niciodată nu și-a cerut scuze în fața soțului ei atunci când consideră nu a greșit. Diva susține că soțul ei are acces la telefonul ei, însă nu la fel stă situația și-n cazul lui.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Adriana Antoni pentru a-și îndeplini visul de artistă. Ce planuri aveau, de fapt, părinții pentru ea: ”Dumnezeu a avut un alt drum pentru mine”

Cântăreața a dezvăluit faptul că a mai descoperit lucruri în telefonul soțului ei ce nu au fost tocmai pe placul ei și a fost scandal. „Eu am fost despărțită de George timp de doi ani și el a avut timp să se gândească ce alege”, a mai spus Daniela Gyorfi despre soțul ei.

Artista a dezvăluit că are certuri cu soțul ei și că ea este o persoană foarte rea, însă în ciuda neînțelegerilor au rămas împreună, iar la vârsta de 41 de ani, Daniela Gyorfi a reușit să rămână însărcinată.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!