„Dacă m-ar înșela, astea sunt discutabile”. Ce i-ar ierta Daniela Gyorfi partenerul ei, George Tal, după 17 ani de relație

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 iul 2023, 16:14

Daniela Gyorfi se bucură de o relație plină de iubire și de înțelegere

Sursa: Facebook

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de mai bine de 17 ani, dar acest lucru nu înseamnă că artista nu are unele semne de întrebare. Solista nu s-a putut pronunța cu exactitate atunci când a venit vorba de posibilitatea de a fi înșelată, deoarece, dacă această situație va avea loc, decizia va fi luată în funcție de ceea ce va simți atunci.

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de aproximativ două decenii, mai exact, de 17 ani. Aceasta a făcut declarații surprinzătoarea despre modul în care ar reacționa în cazul în care ar fi înșelată, deoarece, deși vrea să fie împreună toată viața, nu poate afla ceea ce se va întâmpla în viitor.

Daniela Gyorfi ar putea accepta să fie înșelată de George Tal

Daniela Gyorfi se bucură de o relație plină de iubire și de înțelegere, care s-a sudat foarte frumos în aproximativ două decenii. Aceasta știe că niciodată nu va accepta violența, indiferent de natura ei și nici imposibilitatea de a se baza pe partenerul său. Cu toate acestea, când vine vorba de infidelitatea în cuplu, lucrurile sunt „discutabile”, după cum chiar ea spune.

„Partenerul nu este bunul tău propriu.

Este o ființă umană, care are nevoi și, dacă poți să înțelegi asta și ți-a demonstrat că, în timp, este alături de tine și trageți amândoi la o căruță, asta este tot ceea ce contează!(...)

Citește și: Daniela Gyorfi, intervenție estetică în valoare de 5.000 de euro: „Avem o problemă la față”. Artista a recunoscut aspectele mai puțin plăcute ale acesteia 

Chestia asta că, dacă m-ar înșela, astea sunt discutabile. Poți să spui că: «Da! Mă despart de el!» (...). Dacă ar face ceva, nu știu… Acum, zic că poate nu l-aș ierta, dar, poate, l-aș ierta. Nu stiu... În momentul ăsta, nu poți să spui despre un om că ești legat de el pe viață. Așa ar fi frumos să îmbătrânim împreună, dar niciodată nu se știe”, a mărturisit aceasta, potrivit kfetele.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum se înțelege Daniela Gyorfi cu fiica ei

În ceea ce privește relația pe care o are cu fiica ei, Daniela Gyorfi este mult mai categorică și mai hotărâta. Aceasta a învățat din relația pe care ea a avut-o cu mama sa și aplică niște reguli foarte stricte în ceea ce o privește pe propria fiică. Artista își dorește ca fata ei să beneficieze de o educație cât mai bună, lucru ce se vede în media cu care a terminat anul, iar toate aceste lucruri nu fac nimic altceva decât să o bucure

foarte mult.

Citește și: Daniela Gyorfi, adevărul despre momentele tensionate din cuplu: „Am primit o singură palmă” Ce spune vedeta despre scenele de violență fizică

De asemenea, își dorește ca fiica ei să aibă încredere în ea și să înțelegea faptul că ea și George Tal o vor iubi mereu și îi vor fi alături necondiționat. „Părinții își dau și viața pentru copii și, dacă Maria a înțeles acest lucru, înseamnă că relația noastră are rădăcini foarte bune.

Eu cu mama mea am avut o altă relație.  Mama mea a fost bolnavă și eu am avut grijă de ea. Este altă relație între mine și Maria din acest punct de vedere. Aș vrea ca ea să mă considere cea mai bună prietenă a ei și, atunci, este totul în regulă între noi”, a mai spus aceasta.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!