Adevăratul motiv pentru care Daniela Gyorfi nu se căsătorește cu George Tal. Cei doi au anulat de două ori nunta până în prezent

,
Daniela Gyorfi casatorie george tal

Daniela Gyorfi a dezvăluit de ce nu se căsătorește cu George Tal

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton, dar cu toate acestea nu au ajuns să se căsătorească. Care este motivul pentru care cei doi nu vor să își unească destinele?

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 16 ani și chiar dacă de-a lungul timpului au mai fost separați sau au existat certuri, cei doi au găsit o modalitate prin care să își rezolve problemele.

Iată de ce nu s-au căsătorit cei doi până în prezent și care este motivul pentru care Daniela Gyorfi nu se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă. 

Daniela Gyorfi și George Tal și-au anulat nunta de două ori 

Daniela Gyorfi a fost cerută în căsătorie de bărbatul alături de care are o fetiță, dar cu toate acestea, cei doi nu au ajuns să se căsătorească. Deși și-au planificat de două ori cununia civilă, Daniela Gyorfi și George Tal nu au mai ajuns în fața ofițerului stării civile. Prima oară planurile le-au fost date peste cap de un act pe care nu l-au avut, iar a doua oară cei doi nu s-au mai putut căsători din cauza faptului că mama artistei s-a îmbolnăvit. Anii au trecut, iar Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au mai căsătorit și nu au planuri de nuntă nici în viitor.

În platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Daniela Gyorfi a dezvăluit că nu își dorește să se căsătorească, aceasta considerând că un act nu poate lega doi oameni. 

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă.”, a spus Daniela Gyorfi.

Citeste si: Motivul halucinant pentru care Daniela Gyorfi nu și-a condus tatăl pe ultimul drum! ”Prin sângele meu curge și sângele lui”

Care este teama Danielei Gyorfi atunci când vine vorba despre căsătorie?

Denise Rifai a încercat să afle de ce îi este teamă Danielei Gyorfi de căsătorie. Într-un moment de sinceritate, artista a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că se teme de un eventual divorț, având în vedere că a mai avut o experiență de acest fel. Cântăreața a subliniat că lucrurile merg ca pe roate în relația ei de cuplu, că are o familie fericită și că nu mai simte nevoia să se căsătorească.

„Nu îmi este frică de un act, dar dacă mă întrebați acum vă spun că nu mai vreau, sunt bine așa cum sunt cu George, suntem ok.  Acum, ca să fiu foarte sinceră, nu neapărat că îmi e frică de un divorț, dar...Din prima mea căsătorie am învățat ceva, că un act nu prea te leagă și atunci, nu știu, ne este bine așa cum suntem. Nu simt nevoia, poate la biserică, deși el e catolic și eu ortodoxă, să zic că ne-am duce, dar așa, să mă cheme pe mine Tal, nu vreau.”, a mărturisit Daniela Gyorfi în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Daniela Gyorfi, detalii neștiute despre familia sa. De câți ani este cu George Tal și ce are de spus despre momentul în care a fost înșelată de el

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Daniela Gyorfi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D

Kosovo a devenit o bombă cu ceas. Atacatori au deschis focul asupra unor polițiști kosovari albanezi trimiși în zona majoritar sârbă

Daniela Gyorfi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D

Daniela Gyorfi, imagini uluitoare din noua casă în care s-a mutat împreună cu familia sa! "Nu am crezut niciodată că o se ne mutăm în altă casă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies