Carmen Harra este un nume cu rezonanță atât în România, cât și în America, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă fiica ei. Alexandra Harra duce o viață de lux în SUA și are un job ieșit din comun

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 mai 2023, 07:50

Alexandra Harra duce o viață de lux în SUA și are un job ieșit din comun

Sursa: Instagram Alexandra Harra

De Carmen Harra a auzit toată lumea, însă despre fiica clarvăzătoarei se cunosc tot mai puține informații. Cu ce se ocupă Alexandra Harra peste ocean?

Carmen Harra are un succes remarcabil în SUA, acolo unde are o carieră în plină ascensiune. La 67 de ani, clarvăzătoarea duce o viață de lux peste ocean alături de fiica ei, Alexandra, în vârstă de 36 de ani, care pare că îi calcă pe urme. Blondina iubește să se fotografieze în cele mai extravagante locații și se pare că este adepta operațiilor estetice.

Cu ce se ocupă Alexandra Harra în SUA

Nu este de mirare că Alexandra Harra o moștenește pe mama ei. Cele două muncesc cot la cot și sunt implicate în diferite proiecte. Blondina a scris alături de mama sa cartea ”Comitted”, moment în care a ajuns în atenția presei din SUA. Aceasta a fost descrisă ca fiind consilier pentru cei care au probleme în cuplu, fiind inspirată de cariera pe care încă o urmează și mama sa. 

„Consilier pe probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere. Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate. Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață.

Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate. Este coautoarea cărții The Karma Queens Guide to Relationships, iar cea mai nouă carte pe care a scris-o împreună cu mama ei, Committed: Finding Love and Loyalty, se bucură deja de succes peste Ocean.”,  a scris despre Alexandra Harra presa de peste ocean. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Carmen Harra, predicții incredibile despre soarta Elenei Udrea. Ce se va întâmpla cu fosta politiciană în închisoare: „Este perioada ei de răscruce”

Alexandra Harra trece destul de des pragul medicului estetician 

Alexandra Harra este adepta operațiilor estetice, aceasta a bifat de-a lungul timpului mai multe operații, fiind chiar comparată cu Kim Kardashian. Fiica clarvăzătoarei Carmen Harra este o adevărată vedetă pe Instagram, acolo unde se afișează numai în mașini de lux și vacanțe de fițe.  

”Cineva din România a scris că am circumferința șoldurilor mai mare decât Kim Kardashian. Eu am 109, iar ea, 101”,  a declarat Alexandra, pentru  Daily Mail.

Citeste si: S-au bătut sau nu Daniela Gyorfi și Carmen Harra, pentru un bărbat? Artista a spus tot adevărul: „Niciodată în viața mea”

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!