Carmen Harra, noi predicții fulgerătoare! Cât de afectată va fi Romania de război și inflație

,
Carmen Harra, previziuni despre tara noastrain cotnextul razboiului

Ce spune Carmen Harra despre Romania in contextul razboiului

[Sursa foto: Instagram]

Carmen Harra a facut cateva precizari in legatura cu viitorul tarii in contextul politic actual, dar si economic.


In articol:

Carmen Harra, celebra prezicătoare, nu s-a sfiit în a da câteva declarații destul de sumbre cu privire la viitorul României în contextul actual politic, dar și economic. Daca stam și ne uitam mai bine când a început Primul Război, cel de-al Doilea Război și acest război. Toate încep sub incidenta aceleiași cifre 5 care înseamnă război dimensiunea a cincea, înseamnă moartea.

Isus a murit în a cincea zi a săptămânii. Acest război începe în aceeași vibrație. Experimentam aceleași lucruri karmice neterminate. Daca noi am fi rezolvat cel de-al Doilea Război Mondial karmic, ni s-ar fi rezolvat totul. De ce se întâmplă în Europa și nicăieri în lume. De ce cu aceeași pioni? Cei care au generat ceva, generează și al Treilea Război Mondial, este vorba de cifra trei, Trinitatea, trunghiul. Pericolul, am trăit de 77 de ori. Dumnezeu are nevoie de 7 zile să facă lumea. S-a întâmplat exact când era acest portal să se întâmple. Este generat tot de același pion, Rusia.

Citeste si: Ce bărbat i-a pus capac Kingai de la Casa Iubirii! El îi împlinește concurentei cea mai bizară cerință de care toți bărbații fug

Este al Treilea Război Mondial iminent?

Ce previziuni face Carmen Harra despre situatia economnica a Romaniei

Carmen Harra face previziuni despre Romania

[Sursa foto: Captură YouTube]

Absolut, dezvăluie Carmen Harra. Nu este nicio îndoială. Romania nu vă fi afectata de acest război. Nu este ușor să trăiești cu războiul la granita. Suntem la un pas de unde se arunca bombe. Ele afectează și pământul nostru. Radiații nucleare, aici este problemea. Țoață lumea este afectata de inflație. Toți acești lideri ai lumii nu controlează inflația. Unul dintre cei mai lideri a dezvăluit că nu a anticipat aceasta inflație.

Eu am tot spus asta de ani buni. Am scris și în cartea mea de acum 20 de ani. Am anticipat că mergem aici. Ne vom confrunta cu un colaps financiar. Până în 2025, 2029 vom asista la multe schimbări. Nu putem opri inflația. Nici Biden, nici Macron care pretind că vor face niste mișcări de șah, vor opri. Trebuie să fim realiști, trebuie să vedem cât de departe mergem și în ce fel se încheie. Soluția este la sistemul monetar. Dispar monedele de hârtie, dispare euro, dispare leul de hârtie, a spus Carmen Harra intr-un interviu exclusiv pentru Online Story.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău pentru fiul ei. Artista va avea trei perechi de nasi la botez

Cod galben de amenințare teroristă, prelungit în Crimeea - Decizia, luată la câteva ore după exploziile de la un aerodrom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Exclusiv! Cine a fost tatăl lui Maurice Munteanu și ce meserie a avut părintele fashion editorului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies