Carmen Harra, previziuni terifiante despre variola maimuței și evoluția războiului în Ucraina: "Altă nenorocire"

,

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre cu privire la variola maimuței, noua infecție apărută în Europa.


In articol:

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, a făcut previziuni terifiante despre amploarea pe care o va lua variola maimuței, dar și noi previziuni în ceea ce privește evoluția războiului din Ucraina.

Citeste si: Carmen Harra a fost în moarte clinică. Mărturisirile cutremurătoare ale celebrei clarvăzătoare: ”Am văzut că există ceva dincolo de lumea asta

Carmen Harra, despre variola maimuței

În ultimele zile, variola maimuței a creat panică în Europa. În contextul în care omenirea a fost încercată de pandemia de coronavirus și războiul din Ucraina, variola maimuței, infecția care se răspândește destul de rapid, a devenit motiv de îngrijorare pentru mulți oameni. 

Astfel, Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, a decis să discute despre variola maimuței, noua boală care i-a pus pe jar pe medicii din toată lumea. 

Citeste si: Carmen Harra, predicții despre următorii 13 ani: „E sfârșitul lumii”

Cu privire la variola maimuței, Carmen Harra afirmă că nu ar fi cazul ca virusul să ia proporțiile pe care le-a avut COVID-19.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

Cum se termină unul apare altul pe sezoane așa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne țină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem și să ieșim din normalitate.

Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie.”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

Carmen Harra, despre războiul din Ucraina

De asemenea, Carmen Harra a vorbit și despre războiul din Ucraina. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit că pericolul unui război nuclear este absolut iminent.

Citeste si: Ce vârstă are Carmen Harra și cum se menține în formă? Ce mănâncă zilnic clarvăzătoarea care locuiește în America

„Pericolul există și trebuie să știm cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele și cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu știe pe ce drum să o apuce și care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă față de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Bilanț coronavirus duminică, 7 august 2022. Câte cazuri noi și decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Zelenski somează comunitatea internațională: 'Teroarea nucleară rusă necesită un răspuns mai puternic'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Armata rusă poate periclita securitatea centralei nucleare de la Zaporojie. Cât de mare este pericolul nuclear pentru România?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies