Carmen Harra a fost în moarte clinică. Mărturisirile cutremurătoare ale celebrei clarvăzătoare: ”Am văzut că există ceva dincolo de lumea asta

,
Carmen Harra a fost în moarte clinică

Carmen Harra a fost în moarte clinică

[Sursa foto: Facebook Carmen Harra]

Carmen Harra a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cum era să moară la o vârstă foarte fragedă. Celebra clarvăzătoare a fost în moarte clinică.


In articol:

Carmen Harra și-a deschis sufletul și a vorbit despe un moment cumplit din viața ei, când era să moară la o vârstă foarte fragedă. Recent, clarvăzătoarea a vorbit, în cadrul unui interviu, despre momentul în care a fost la un pas de moarte, dar și despre pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru paranormal.

Carmen Harra a fost în moarte clinică

Carmen Harra este celebră în România, dar și peste hotare, însă puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut clarvăzătoare în urmă cu mai mulți ani.

A fost o perioadă extrem de dificilă pe care a traversat-o cu bine, însă la acel moment, Carmen Harra a realizat cât este de puternică și a descoperit că are o pasiune pentru paranormal.

Carmen Harra a fost în moarte clinică

Carmen Harra a fost în moarte clinică

[Sursa foto: Facebook Carmen Harra]

Celebra prezicătoare a fost în moarte clinic, după ce a căzut în râul Someș.

”Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş, şi am văzut că există ceva dincolo de lumea asta. De-atunci am început să percep ceva ce părea neobişnuit pentru alţi oameni.

Este o abilitate a creierului numită intuiţie, pe care toţi o avem, dar multora le e frică de ea. Eu am cultivat-o. Cred în această lume metafizică, în extrasenzorial, în vieţi paralele, pentru că mi s-au întâmplat lucruri extraordinare, pe care toată viaţa am încercat să le înţeleg, să le demistific, să le analizez, să le studiez. Am şi o diplomă în Psihologie, pentru că m-a fascinat abilitatea creierului de-a trece dincolo de creierul linear.”, a declarat Carmen Harra, într-un interviu.

Citeste si: Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe. Prezicătoarea a făcut analiza numerologică a antrenorului. Ce spune despre relația celor doi

Carmen Harra a luat drumul străinătății în urmă cu 37 de ani,

când s-a mutat în America, acolo unde are o afacere bănoasă. Vedete renumite i-au trecut pragul pentru a le prezice viitorul, iar aceasta a devenit celebră pentru activitatea pe care o desfășoară cu atâta pasiune.

Carmen Harra a fost în moarte clinică

Carmen Harra a fost în moarte clinică

[Sursa foto: Facebook Carmen Harra]

”Am ajuns în Statele Unite când eram foarte tânără, cu 37 de ani în urmă. M-am obişnuit aici şi am rămas aici pentru că m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele, cu care am trăit 27 de ani. Şi da, m-am americanizat în timp, însă am păstrat simţurile româneşti, tradiţiile româneşti, gândirea, iubirea pentru locul unde m-am născut şi graiul românesc. Cred că vorbesc la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna, dar nu mai scriu atât de bine, după atâţia an...”, a mai adăugat Carmen Harra

Citeste si: Carmen Harra, predicții despre următorii 13 ani: „E sfârșitul lumii”

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Şofer mort într-un accident cu impact devastator în Neamţ. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe. Prezicătoarea a făcut analiza numerologică a antrenorului. Ce spune despre relația celor doi

STENOGRAME - Cum negocia Ion Rădoi spațiile de la metrou cu primarii de sectoare din București

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Carmen Harra, noi previziuni despre sfârșitul anului 2021. Clarvăzătoarea vine cu vești proaste pentru întreaga omenire: ”Vine o criză...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies