Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe. Prezicătoarea a făcut analiza numerologică a antrenorului. Ce spune despre relația celor doi

,
Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe.

Reghe si iubita lui, Corina

[Sursa foto: Facebook]

Carmen Harra a scos la lumină detalii neașteptate despre Laurențiu Reghecampf și femeile din viața lui. Ce spune psiholoaga despre cea mai mediatizată despărțire din showbiz?


In articol:

Prezicătoarea Carmen Harra face dezvăluiri uimitoare despre cea mai mediatizată despărțire din showbiz. Ce spune psiholoaga specializată în numerologie despre separarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe. Prezicătoarea a făcut analiza numerologică a antrenorului

Carmen Harra a făcut analiza numerologica a lui Laurențiu Reghecampf, dar și a celor implicați în această situație. Aceasta este de părere că atât antrenorul de fotbal, cât și femeile din viața lui, dar și copiii acestora, se cunosc din vieți anterioare, și scopul lor este de a-și rezolva karmele moștenite.

Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe.

Anamaria Prodan si Reghe 

[Sursa foto: Instagram]

”Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și Corina – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana. Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Reghe – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii”,  a declarat Harra.

Relația karmică dintre Anamaria Prodan și Luca, primul copil a lui Reghe

Potrivit psiholoagei, Anamaria Prodan și Luca au o relație karmică, în timp ce Luca și fratele lui, Laurențiu Jr.

se cunosc dintr-o viața anterioară și vor avea o relație de frație foarte strânsă.

Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe.

Anamaria are o relație karmică cu Luca

[Sursa foto: Instagram]

”Anamaria are o relație karmică cu Luca, primul lui copil. Iar Luca și Laurențiu jr se știu, de asemenea, dintr-o viață anterioară, desfășurată în perioada Primului Război Mondial. Indiferent de neînțelegerile părinților, Luca și Laurențiu jr vor rămâne prieteni buni pe viață și se vor ajuta ca frații. Codul divin al lui Laurențiu jr coincide cu codul divin al Marianei, prima soție a lui Reghe. Este o încurcătură karmică, ce arată că ei se cunosc din mai multe vieți anterioare”,  spune Carmen Harra.

Totodată, aceasta a precizat că impresara vrea să-și refacă viața, și nu cu oricine, ci cu un bărbat mai tânăr decât ea, însă nu va mai face pasul spre căsătorie, asta pentru a-și ține averea în siguranță.

”Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii. Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația.

Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe.

Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe.

[Sursa foto: Facebook]

În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare. Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare”,  explică psihologul.

Citeste si: Anuntul facut de Laurentiu Reghecampf pe pagina lui de Instagram in urma cu cateva ore in plin divort

Reghe va avea patru copii

Potrivit analizei pe care Carmen Harra a realizat-o, Laurențiu Reghecampf va avea patru copii, astfel, se pare că antrenorul are planuri serioase de viitor.

”Va avea tot patru copii, deci va mai urma încă un copil. Putea să-și rezolve karma, dacă nu intra într-o altă relație și dacă nu făcea alți copii. Tendința lui este să creeze la infinit aceeași situație pe care a mai trăit-o cu ani în urmă. Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită (Corina – n.r.) este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj (Ana Lisa Cristina – n.r.)” a mai spus Carmen Harra.

Citeste si: Anamaria Prodan, comunicat oficial referitor la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Decizie radicală: „O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit'”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Anuntul facut de Laurentiu Reghecampf pe pagina lui de Instagram in urma cu cateva ore in plin divort

Replica lui Nicolae Ciucă, după ultimele declarații ale lui Marcel Ciolacu: 'Guvernul a respectat angajamentul de a nu mări taxele şi impozitele'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Corina, mesaj oficial despre relația cu Laurențiu Reghecampf: „Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins.” Prima fotografie cu cei doi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies