Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul dintre el și Anamaria Prodan: „Karma funcționează”

,
Anamaria Prodan

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul dintre el și Anamaria Prodan: „Karma funcționează”

[Sursa foto: Instagram]

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec printr-un divorț după o lungă și frumoasă căsnicie de 13 ani. Cel care a făcut anunțul oficial este Reghe, iar Anamaria se pregătește să anunțe mâine care este decizia ei în legătură cu Laurențiu Reghecampf. Mariana Pfeiffer a avut și ea ceva de spus în privința divorțului celor doi, astfel că istoria se repetă, Anamaria Prodan aflându-se în poziția de femeie părăsită pentru amantă.


In articol:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec printr-un divorț după o lungă și frumoasă căsnicie de 13 ani.

Cel care a făcut anunțul oficial este Reghe, iar Anamaria se pregătește să anunțe mâine care este decizia ei în legătură cu Laurențiu Reghecampf. Mariana Pfeiffer a avut și ea ceva de spus în privința divorțului celor doi, astfel că istoria se repetă, Anamaria Prodan aflându-se în poziția de femeie părăsită pentru amantă.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul dintre el și Anamaria Prodan: „Karma funcționează”

„Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

Citeste si: Anamaria Prodan, cuprinsă de supărare după ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și amanta lui: „Alegerile ieftine te costă scump!”

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea.

Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a spus Mariana Pfeiffer.

„Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe.

Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit”,  mai spunea Mariana.

Ce s-a întâmplat între Laurențiu Reghecampf și fosta lui soție, Mariana Pfeiffer? Antrenorul s-a despărțit de ea printr-un apel telefonic

Laurențiu Reghecampf i-a transmis decizia de divorț soției sale prin telefon. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 13 ani, au avut doi copii, o fetiţă care a murit când era mică din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, care acum are 19 ani.

Citeste si: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? „Voi face tot ce îmi stă în putință...”

„Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: „Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună!”. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim”, declara, în urmă cu câțiva ani, Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan a confirmat declarațiile fostei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf. Întrebată s-a băgat între Laurențiu și Mariana, impresara a răspuns:

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

„Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram, da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost „Da!” răspunsul, ne vom căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale!”.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează

După ce Anamaria Prodan a negat cu tărie divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf, în ciuda faptului că antrenorul a declarat că a depus actele de divorț, aceasta a anunțat că va transmite ce decizie a luat în legătură cu antrenorul luni. În urmă cu puțin timp, peste tot au apărut poze cu Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită, Corina Bilcon, despre care se vehiculează că ar fi însărcinată.

Anamaria Prodan

Corina Bilcon Caciuc, iubita lui Reghecampf

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

 

Citește-ne pe

Citește și:

FOTO Cum arăta amanta lui Laurențiu Reghecampf înainte să își facă operații estetice? Corina Bilcon era o fată modestă de la provincie

Un bărbat din Maramureș a murit pe loc în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Cât valorează ”perla coroanei”, vila din Las Vegas pe care Anamaria Prodan și soțul ei trebuie s-o împartă? Cine este, de fapt, proprietarul din acte

Anamaria Prodan face lumină în cazul amantei lui Laurențiu Reghecampf! Cine este și cu ce se ocupă, de fapt, Corina? Impresara a scos la iveală detalii neașteptate: ”Știți și...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies