Anamaria Prodan, cuprinsă de supărare după ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și amanta lui: „Alegerile ieftine te costă scump!”

,
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, cuprinsă de supărare după ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și amanta lui: „Alegerile ieftine te costă scump!”

[Sursa foto: Instagram]

Laurențiu Reghecampf a recunoscut, oficial, că are o relație cu Corina Caciuc. De foarte curând, au apărut peste tot fotografii cu noul cuplu, iar Anamaria Prodan nu a întârziat să se lase afectată.


In articol:

Laurențiu Reghecampf a recunoscut, oficial, că are o relație cu Corina Caciuc. De foarte curând, au apărut peste tot fotografii cu noul cuplu, iar Anamaria Prodan nu a întârziat să se lase afectată.

Anamaria Prodan, cuprinsă de supărare după ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și amanta lui: „Alegerile ieftine te costă scump!”

Anamaria Prodan este afectată după ce a văzut fotografiile cu Laurenţiu Reghecampf şi noua lui iubită, Corina Caciuc. Impresara n-a întârziat să reacționeze după ce vineri, 15 octombrie 2021, au apărut în presă fotografii cu cei doi.

Anamaria Prodan a precizat, pe Instagram, că luni va transmite în mediul public hotărârea familiei în privința soțului său, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan

Mesajul postat de impresară, cu trimitere la Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

„Multumesc tuturor pt mesaje. Luni am sa postez declaraţia oficială a familiei mele şi am să anunț decizia noastră cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan are o părere destul de acidă despre iubita lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta a transmis și un mesaj legat de ea, acuzând presa că minte, pe Instagram.

„Ce noroc mare aveți cu mine, dragi jurnaliști.

Vă chinuiți de atâta vreme sa găsiți <diva care seamănă cu mine>, și e amanta soțului meu! Vă tot întrebam dacă aveți dovezi, dacă știți cine este! Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri! Deci duduia aceasta care pretinde că este iubita lui REGHE, și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur! Ok! Dar cine este, sau de unde este, cum și ce face… știți? Ia să verificăm puțin! Lecție de jurnalism!
1.
Pozele prezentate sunt multe cu persoane care nu au legătura cu subiectul nostru.

2. Afacerista Caciuc? Mama mea, un jurnalist se documentează înainte sp scrie prostii, nu? Ce afacere de milioane? De mâine avem serial. Cu tot ce primesc despre fiecare presupusă amantă gravidă

3. Ce promovăm noi sau pe cine? Numai non valori?

Citeste si: Cât valorează ”perla coroanei”, vila din Las Vegas pe care Anamaria Prodan și soțul ei trebuie s-o împartă? Cine este, de fapt, proprietarul din acte

4.

Ați vorbit cu Rotaru dacă vrea să fie naș de cununie? Păi Rotaru nu se mai respectă?! Familia Rotaru promovează ideea de familie! Nu cunună presupuse amante cu antrenorii de la echipă!

5.THIESS face glume și trimite mesaje celor din presă (văzute de mine), aruncă oase în aer ca la dresaj de câini și mulți sar să le prindă din zbor! Of, sunt prea fine glumele lui Adrian! Nu v-am declarat că botezăm amândoi? Pentru Soare, orice. De mâine vă ajut eu, dragilor, că prea vă chinuiți:) doar am fost colegi de breaslă! Ca de obicei, li acolo am excelat! Dragi colegi de la Fanatik, aveți un patron profi (Ivanovici), se încruntă dacă nu vă documentați:) cei de la Cancan- Budeanu și Artene profi! Ce facem? Îi facem de rușine? Nuuu! Verificăm întâi, ok? Luăm punct cu punct… se face mare! Tot ce primim, verificăm, că așa fac jurnaliștii mari! Verificăm la 3 surse, ok?”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan are cel mai bun avocat american pentru procesul de divorț

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a declarat că cei care se vor ocupa de declarații legate de proces vor fi avocatul Don Schiller şi consilierul Dan Shomon. Anamaria Prodan are cetăţenie americană de peste 18 ani, iar în cazul unui divorţ ea va fi reprezentată de avocatul Don Schiller, care a reprezentat-o şi pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu baschetbalistul Michael Jordan, în 2002.

Citeste si: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? „Voi face tot ce îmi stă în putință...”

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui!”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze. Impresara și-a găsit cel mai bun avocat american

Americanii, primiți cu 'flori' la Moscova - Doi americani arestaţi pe aeroportul Şeremetievo

Descoperire ȘOCANTĂ! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie. Ți se face pielea de găină! Azi ar fi fost ziua lui!

EXCLUSIV Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf, deși antrenorul a anunțat oficial despărțirea: „Nu divorțez, soțul meu nu știe ce declară!”

EXCLUSIV Anamaria Prodan vorbește în premieră despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. „Soțul meu este într-o nebuloasă. Întrebați-l dacă știe de trecutul ei tumultos”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies