Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze. Impresara și-a găsit cel mai bun avocat american

,
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze. Impresara și-a găsit cel mai bun avocat american

[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află la un pas de divorț. Impresara nu a dat declarații până acum despre ce se întâmplă în relația cu Laurențiu Reghecampf, dar a menționat că își va lăsa avocații, Don Schiller și Dan Shomon, să comenteze în legătură cu familia și divorțul celor doi.


In articol:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află la un pas de divorț. Impresara nu a dat declarații până acum despre ce se întâmplă în relația cu Laurențiu Reghecampf, dar a menționat că își va lăsa avocații, Don Schiller și Dan Shomon, să comenteze în legătură cu

familia și divorțul celor doi.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze. Impresara și-a găsit cel mai bun avocat american

Anamaria Prodan a găsit un real sprijin în Dan Shomon și Don Schiller, cei care o vor reprezenta în cazul unui proces de divorț.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan refuză să dea declarații despre divorț în mediul public

[Sursa foto: Instagram]

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

Citeste si: EXCLUSIV Anamaria Prodan vorbește în premieră despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. „Soțul meu este într-o nebuloasă. Întrebați-l dacă știe de trecutul ei tumultos”

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”

, a declarat Anamaria Prodan.

Ce spune Anamaria Prodan despre amanta însărcinată a lui Reghe: „Nu ştiu cine e fata asta, nu citesc presa”

Conform informațiilor apărute în presă, amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilcon, ar fi însărcinată în trei luni.

Citeste si: Anamaria Prodan, ultimul interviu înainte să se afle de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Declarațiile impresarei: „Un bărbat adevărat...”

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești.

Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a spus Anamaria Prodan.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul amant. A avut sau nu o relație cu Dan Alexa

VITEZA LUMINII Moderna bagă în TESTE vaccinul anti-Omicron

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

Mama Anei Prodan ar fi împlinit ieri 74 de ani. Ce fotografie a publicat Anamaria Prodan cu mama ei, Ionela Prodan

Care este cel mai mare regret în viață al Anamariei Prodan: ”Dacă aveam mai multă minte...” Impresara visează la încă un copil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies