Laurențiu Reghecampf trece prin momente cumplite în viața lui. Mama lui suferă de o boală necruțătoare

,
Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf trece prin momente cumplite în viața lui. Mama lui suferă de o boală necruțătoare

[Sursa foto: Instagram]

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec printr-un divorț. Antrenorul se grăbește să termine cât mai repede procesul, deoarece are parte de o perioadă foarte delicată. Din nefericire, mama lui a fost diagnosticată cu cancer. Din acest motiv, Laurențiu Reghecampf refuză să facă declarații despre orice altă problemă pe care o are, mama lui fiind, acum, cea mai importantă.


In articol:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec printr-un divorț. Antrenorul se grăbește să termine cât mai repede procesul, deoarece are parte de o perioadă foarte delicată. Din nefericire, mama lui a fost diagnosticată cu cancer.

Din acest motiv, Laurențiu Reghecampf refuză să facă declarații despre orice altă problemă pe care o are, mama lui fiind, acum, cea mai importantă.

Laurențiu Reghecampf trece prin momente cumplite în viața lui. Mama lui suferă de o boală necruțătoare

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Cât despre relația dintre Anamaria Prodan și mama lui Laurențiu Reghecampf, aceasta povestea, acum ceva timp, că se înțeleg precum două surori, iar dânsa este foarte protectivă când vine vorba de Laurențiu.

Citeste si: Cum arată vila din Snagov a Anamariei Prodan. Impresara se scaldă în lux: „Nu e pentru oricine!” Imagini VIDEO  

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su! Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la trei şi cinci sunt făcute”, a povestit Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze

În urmă cu câteva zile, antrenorul declara că a depus actele de divorț și că nu va face mai multe declarații în acest sens, care să-i expună familia și viața personală.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Citeste si: Care este cel mai mare regret în viață al Anamariei Prodan: ”Dacă aveam mai multă minte...” Impresara visează la încă un copil

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni.

Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, câteva ore mai târziu, spunea că își iubește în continuare soțul și că familia lor este cea mai puternică. 

Anamaria Prodan

Familia Reghecampf Prodan

[Sursa foto: Instagram]

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe Pământ. Fotografia postată spune totul.

Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe jr!

Nimeni nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult. Familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe Mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

 

Citește-ne pe
Citește și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf, deși antrenorul a anunțat oficial despărțirea: „Nu divorțez, soțul meu nu știe ce declară!”

Cutremur în Vrancea

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

EXCLUSIV Anamaria Prodan vorbește în premieră despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. „Soțul meu este într-o nebuloasă. Întrebați-l dacă știe de trecutul ei tumultos”

Anamaria Prodan, ultimul interviu înainte să se afle de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Declarațiile impresarei: „Un bărbat adevărat...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies