Cum reușește Carmen Harra să atragă banii. Metoda care a ajutat-o să devină milionară

Author: Madalina Maftei

Cum reușește Carmen Harra să atragă banii. Metoda care a ajutat-o să devină milionară

Sursa: Facebook Carmen Harra

Recent, Carmen Harra a dezvăluit cum reușește să atragă banii. Prezicătoare a mărturisit cum a ajuns milionară.

Carmen Harra, celebra prezicătoare, a dezvăluit că are o metodă prin care reușește să atragă banii, astfel a devenit milionară. 

Ce metodă folosește Carmen Harra pentru a atrage banii

Carmen Harra a plecat în America în urmă cu 40 de ani. Prezicătoarea duce o viață la care mulți doar visează, are o avere în valoare de 40 de milioane de dolari, după cu a precizat chiar ea, care constă în case în Florida, apartamente în New York, mașini și bijuterii.

Când a plecat din România, Carmen Harra nu avea în buzunar mai mult de 80 de dolari. Peste ocean a reușit să atragă prosperitatea într-un timp relativ scurt, iar de curând a povestit care este secretul pentru abundența financiară.

Citeste si: Carmen Harra, noi predicții fulgerătoare! Cât de afectată va fi Romania de război și inflație

”Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000

de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!

Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră. Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a dezvăluit Carmen Harra, la un post TV.

Citeste si: Carmen Harra, predicții incredibile despre soarta Elenei Udrea. Ce se va întâmpla cu fosta politiciană în închisoare: „Este perioada ei de răscruce”

 

 


Joc special în ediția de sâmbătă, 18 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Flori și Alina au fost cele care au format două echipe, însă acest lucru a stârnit și controverse în rândul celor rămași în afara jocului.