Dani Mocanu, accident de amploare în Vâlcea! Artistul se afla la bordul unui tanc englezesc când a lovit două mașini. Prima reacție a manelistului

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2023, 04:15

Dani Mocanu, accident de amploare în Vâlcea! Artistul se afla la bordul unui tanc englezesc când a lovit două mașini. Prima reacție a manelistului

Sursa: Captură Stirile KANAL D

Dani Mocanu a fost filmat la bordul unui tanc englezesc. Artistul a făcut ravagii pe șoselele din Râmnicu Vâlcea cu vehiculul său și a lovit mai multe autoturisme parcate.

Celebrul manelist a ieșit la interval pe străzile din Râmnicul Vâlcea la bordul unui tanc englezesc. Tancul la bordul căruia se afla Dani Mocanu a lovit mai multe mașini parcate pe marginea străzii, iar pagubele sunt considerabile.

Cum se apără Dani Mocanu după ce a lovit mai multe mașini cu tancul său

Dani Mocanu, celebrul manelist, a fost filmat la bordul unui tanc englezesc care a lovit două mașini de pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea.

Cântărețul filma un nou videoclip în momentul în care s-a produs incidentul. 

Artisul se afla la bordul blindatului său de 11 tone alături de mai mulți colegi și filmau un nou videoclip pe șosele. La un moment dat, șoferul tancului a încercat să evite un copil care îi facea poze cântărețului și a pierdut controlul gigantului și a ras de pe margine două mașini.

La scurt timp după incidentul care a șocat lumea, Dani Mocanu a fost surprins în vârful tancului de fanii săi, care au asistat la întreaga scenă. 

Polițiștii au dat o amendă în valoare de până la 720 de lei pentru conducătorul blindatului englezesc, iar acesta s-a înțeles pe cale amiabilă cu șoferii mașinilor distruse.

După incident, manelistul și-a continuat filmările pentru videoclip: ”(n.r

Cum vă simțiți la înălțime?) Cum mă simt la înălțime? M-am obișnuit, eu mereu a fost la înălțime”, a spus Dani Mocanu, potrivit Știrile Kanal D.

Artistul a postat și o fotografie din tanc pe rețelele de socializare, iar în descriere imaginii a transmis un mesaj prin care precizează că ceea ce a reușit să facă el în acest videoclip a depășit nivelul României.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Am fost, sunt și voi rămâne unic! Ceea ce am făcut eu a depășit de mult nivelul României”, a scris Dani Mocanu pe rețelele de socializare.

Citeste si: Dani Mocanu, dezvăluiri-bomba într-un interviu exclusiv despre problemele cu legea și prietenia cu interlopii: "Daca le câștigi încrederea, poți fi mai impunător decât ei!"

 Dani Mocanu, prima reacție după accident: Am fost cu tancul la o plimbare

Manelisul a dezvăluit cum a reușit să facă accident. Acesta a precizat că conducătorul tancului a încercat să evite un copil, astfel a intrat în cele două mașini.

"Eu eram în acel tanc. Am fost toată ziua cu tancul respectiv la o mică plimbare prin Râmnicu Vâlcea. Am fost să realizez un videoclip în oraşul respectiv.

Din păcate am făcut şi un mic accident, după cum aţi văzut în filmarea respectivă.

Ceea ce vreau să subliniez este că oamenii sunt răi. Imediat cum au văzut că am atins acolo în parcarea respectivă două maşini, imediat au postat şi au susţinut că eu conduceam. Nu conduceam eu. Pur şi simplu eu eram deasupra tancului, iar la volan se afla proprietarul tancului. Omul din câte am văzut eu, a evitat un copilaş care îmi făcea poze. Erau oameni care făceau poze, să îl vezi pe Dani Mocanu cu un tanc prin Râmnicu Vâlcea, nu vezi în fiecare zi.(...) Am vorbit cu proprietarii maşinilor, s-a rezolvat. A fost o înţelegere la faţa locului. Am sunat şi noi la poliţie, am informat de cele întâmplate, dar proprietarii s-au înţeles între ei”, a afirmat Dani Mocanu pentru Observator.

Citeste si: Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce asculta melodia lui Dani Mocanu! Melodia este făcută special pentru impresară

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!