Ce asemănare există între Anamaria Prodan și Dani Mocanu? Care a fost reacția impresarei la melodia artistului: „Valoarea la valoare trage”

Autor: Lavinia Medrea

Ce asemănare există între Anamaria Prodan și Dani Mocanu? Care a fost reacția impresarei la melodia artistului: „Valoarea la valoare trage”

Sursa: Facebook Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat un videoclip în care asculta una dintre piesele celebre ale lui Dani Mocanu, manelistul care o curtează de ceva timp pe impresară.

Anamaria Prodan este cea mai cunoscută impresară de fotbal din România. De când a divorțat, a fost și este curtată de mulți pretendenți, printre care și manelistul Dani Mocanu, care i-a făcut mai multe declarații în mediul online, dar și în piese.

Reacția Anamariei Prodan la piesa lui Dani Mocanu: „Valoare la valoare trage”

Dani Mocanu a publicat cu puțin timp în urmă un videoclip pe contul său de Tik Tok, în care Anamaria Prodan se află în avion cu mai mulți prieteni, printre care și Cătălin Botezatu.

Anamaria s-a filmat în timp ce asculta una dintre piesele manelistului și urmărea clipul melodiei pe telefon.

Citeste si: Noul mesaj cu subînțeles al Anamariei Prodan pe Instagram: "La restaurante stați întotdeauna la masă, nu sub masă!"

Impresara a prezentat pe filmare ceasurile de lux și brățările pe care le poartă la mână, care sunt mai scumpe decât suma pe care o număra Dani Mocanu în videoclip.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„De câte ori să vă mai spun? Valoarea la valoare trage”, a scris Dani Mocanu în descrierea videoclipului în care apare Anamaria Prodan. 

Citeste si: Anamaria Prodan, gata să își refacă viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf: "Mă voi mărita"

„Ne poartă casele la mână”, „Are pe mână 10 cartiere rezidențiale”, „Ana are 3 milioane de euro doar pe mâna stângă”, „Poartă un oraș pe mână”,  au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor celor doi.

Dani Mocanu i-a făcut avansuri Anamariei Prodan. Ce reacție a avut impresara

„Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a spus Anamaria Prodan.