O noua nunta in famila Reghecampf ? Cine este iubita lui Luca Reghecampf si cand are loc marele eveniment

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 dec 2021, 16:32

Luca Reghecampf și Asiana Peng

Sursa: Instagram Luca Reghecampf

Luca Reghecampf este într-o relație foarte frumoasă cu Asiana Peng. Sunt de ceva timp împreună, așadar, fanii se așteaptă ca cei doi să se și căsătorească

Fiul lui  Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp cu Asiana Peng, astfel că mulți oameni se întreabă când vor trece la etapa următoare în relația lor.

Când vor bate clopotele de nuntă pentru Luca și Asiana?

Se însoară Luca Reghecampf cu Asiana Peng? Cum s-a dat de gol fiul antrenorului

Luca Reghecampf și Asiana Peng sunt într-o relație de mult timp și nu se feresc să apară în mediul online, în fața tuturor. O fotografie postată de Luca a avut un detaliu care i-a determinat pe urmăritorii lor să se ducă imediat cu gândul la o nuntă. 

Citeste si: O fosta concurenta Survivor Romania se iubeste cu fiul vitreg al Anamariei Prodan! Primele declaratii ale familiilor celor doi indragostiti celebri

În fotografie, cei doi se țineau de mână, iar Luca a postat un emoticon cu o mireasă. Imediat, fanii s-au gândit că Luca este gata să-și unească destinul cu aleasa inimii lui.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Luca Reghecampf și Asiana Peng se înțeleg de minune. Mai mult de atât, Asiana și-a cunoscut viitoarea soacră, pe Mariana Pfeiffer, mama lui Luca Reghecampf.

Elena a recunoscut!

Luca Reghecampf și Asiana Peng sunt de nedespărțit

După ce a postat emoticonul alături de fotografie, fanii lui Luca Reghecampf s-au întrebat dacă aceștia sunt gata pentru o altă etapă foarte importantă din relația lor.

Totodată, cei doi au demonstrat că nimic nu le poate afecta relația, fiindcă iubirea pe care și-o poartă cei doi amorezi poate trece peste orice obstacol. 

Citeste si: Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul dintre el și Anamaria Prodan: „Karma funcționează”

Cei doi au o relație la distanță, Luca Reghecampf locuiește în Germania, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, iar Asiana Peng locuiește în București. Luca și Asiana nu par afectați de faptul că au o relație la distanță, fiindcă sunt foarte rezistenți și petrec mai mereu timp împreună.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies