Dani Mocanu, dezvăluiri-bomba într-un interviu exclusiv despre problemele cu legea și prietenia cu interlopii: "Daca le câștigi încrederea, poți fi mai impunător decât ei!"

,
Dani Mocanu despre legaurile cu interlopii

Dani Mocanu, interviu in excluisivitate despre legaturile cu interopii din Romania

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este si mai ales cum este in realitate controversatul Dani Mocanu, cantaretul care s-a aflat de multe ori in mijlocul unor scandaluri rasunatoare.


In articol:

Dani Mocanu a vorbit in exclusivitate pentru emisiunea lui Mihai Ghita "In Oglinda" despre viata lui controversata si cum a ajuns in atentia oamenilor legii si in mijlocul unor scandaluri rasunatoare precum videoclipul cu leul ranit.

Mai mult, Dani Mocanu nu s-a sfiit sa povesteasca si despre relatiile lui cu interlopii.

Citeste si: Anamaria Prodan i-a răspuns lui Dani Mocanu! Cum a comentat impresara declarațiile de iubire ale manelistului

Dani Mocanu, dezvaluiri incendiare despre viata lui controversata in emisiunea lui Mihai Ghita, In Oglinda

„La 14 ani eram plecat la un cămin sportiv, mă apucasem să fur pe acolo, să sparg, să fac fel și fel.

M-a prins Poliția de multe ori. Am o experiență mare cu Poliția, încă de mult. Aveam 14 ani, am dat bani cu dobândă unui coleg care venea de la București. Ulterior părinții lui au anunțat Poliția și m-am trezit cu polițiștii în căminul respectiv, ne-a scos în fața tuturor acolo.

Cum a ajuns Dani Mocanu atat de controversat

Dani Mocanu, dezvaluiri-bomba la emisiunea lui Mihai Ghita, "In Oglinda"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Am fost prins furând de multe ori, dar m-a iubit Dumnezeu.

Nu e un capăt de lume dacă te duci la pușcărie, dar m-a iubit Dumnezeu și m-a scăpat. De fiecare dată a făcut în așa fel încât să exsite o portiță undeva, să pot să fiu liber”,  a dezvăluit Dani Mocanu, în emisiunea „În Oglindă”.

Mihai Ghiță : Dacă era să rămâi un băiat simplu, de la tine de acasă, cam care ar fi fost destinul dacă nu făceai asta (n.r.-

cântat)?

Dani Mocanu: E o întrebare foarte bună și o să răspund cu toată sinceritatea, fără predea.

 

Dani Mocanu a vorbit in premiera in emsiunea online "In Oglinda" despre problemele cu legea

Citeste si: Unde a ajuns animalul rănit și subnutrit, din videoclipul manelistului Dani Mocanu, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,

Cred că ajungeam la pușcărie.

Îmi place să audă fanii mei, cei de acasă, realitatea. Dacă nu alegeam strada asta, cu siguranță ajungeam prin pușcărie de mulți ani. Pentru că, provenind din familia asta simplă, am fost tot timpul nevoit să fac ceva, chiar dacă familia mea nu era de acord. Scăpasem de mult de sub control, de la 14 ani chiar, și am făcut diferite activități, prostii și cred că dacă nu apucam strada asta, eram de mult în pușcărie.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Andreea Antonescu a vorbit despre zvonurile care spuneau că s-ar fi bătut cu Andreea Bălan: „Ne loveam una pe cealaltă”

Sputnik V ar produce mai mulți anticorpi împotriva Omicron decât Pfizer (studiu)

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Silvia Popescu, în lacrimi: "În două săptămâni, am făcut testul. Am pierdut sarcina peste trei luni”

George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, adevărul despre consumul de stupefiante: "Îmi pare rău ca s-a ajuns în acel punct"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies