Silvia Popescu, în lacrimi: "În două săptămâni, am făcut testul. Am pierdut sarcina peste trei luni”

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 nov 2021, 14:36

Silvia Popescu, dezvaluiri despre relatia cu tatal lui Evolette

Sursa: Captură YouTube

Silvia Popescu, castigatoarea a doua editii Bravo, ai stil!, si-a deschis sufletul in fata lui Mihai Ghita.

Silvia Popescu a fost câștigătoarea incontestabilă a două ediții Bravo, ai stil!. Mereu efervescenta, mereu cu replici spumoase, autoironică, creativa din punct de vedere stilistic, admirata de către jurații competiției de stil, Silvia Popescu a vorbit în exclusivitate în emisiunea online a lui Mihai Ghita despre gloria și decăderea că om recunoscând sau acceptând multe dintre lucrurile pe care le-a făcut bune sau mai puțin bune din viață să. Vorbind despre bărbatul pe care l-a iubit zeci de ani, Silvia Popescu a recunoscut că în acest moment nu se mai pune problema despre dragoste.

Citeste si: Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities: "Mă ridic și plec!" Ce se întâmplă în ediția de miercuri "Bravo, ai stil! Celebrities"

Silvia Popescu, marturisiri in emisiunea lui Mihai Ghita "In oglinda":" Nu m-am simțit amantă  

Citeste si: EXCLUSIV! Tibi Clenci despre cele mai dificile momente din viața lui: "Este unul care îți sfâsie inima pur si simplu, plângeam în interiorul meu"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"10 ani m-am rugat în fiecare zi de 10 ori pe zi să fiu familie cu el, să ne căsătoritm. El nu vedea asta niciodată, nu mă vedea atunci. Era un bărbat liber nu ca statut, era căsătorit. Era un bărbat care umbla, nu îți dădeai seama că era căsătorit. Nu m-am simțit amantă. Când ești copil nu îți dai seama. Când ai 20 de ani nu îți dai seama.

Când am făcut vreo 32 de ani mi-am dat seama și am realizat că ce vedeam nu era realitatea. E o discuție atât de ciudată. Da, am fost amanta cuiva. Nu era ca și când soția avea alte beneficii, poate doar financiare. La vârsta aceea nu îmi dădeam seama cât atârnă pe spatele meu. Dumnezeu nu lasă nimic nerăsplatit, mi-a dat un copil, el nemaidorind să facă un copil, având deja un copil din altă căsătorie. Când
a spus că vrea să ne căsătorim, eu am rămas șocată. Uite că am facut copilul și nu ne-am căsătorit.", a povestit Silvia Popescu.

Silvia Popescu in emisiunea lui Mihai Ghita "In Oglinda": "L-am iubit așa cum nu am iubit-o nici pe fiica mea când am născut"

"Am iubit cum nu am crezut ca sunt capabilă.

L-am iubit așa cum nu am iubit-o nici pe fiica mea când am născut și am stat și mi-am analizat foarte bine sentimentele. Atât m-a bulversat energetic această persoană și atât mi-a dat peste cap principii, idei, valori, încât în momentul acela, acum 5 ani, îți spuneam că este totul. Dacă mă întrebi acum, după ce s-a întâmplat să întâlnesc două persoane extraordinare în viața mea, care m-au făcut să mi se miște pământul sub picioare, nu ar fi fost el dragostea la prima vedere.
Dar recunosc că gesturile făcute de inima mea, memoria, sentimente, nu au mai fost capabile ulterior."

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!