EXCLUSIV! Tibi Clenci despre cele mai dificile momente din viața lui: "Este unul care îți sfâsie inima pur si simplu, plângeam în interiorul meu"

,
Tibi Clenci, unul dintre cei mai duri jurati Bravo, ai stil! Celebrities, despre cele mai grele momente din viata

Tibi Clenci, dezvaluiri in excluisvitate despre unul dintre cele mai grele momente din viata

Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, a recunoscut că a luptat mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a fi un fotograf de renume mondial.


In articol:

Tibi Clenci, unul dintre cei mai buni fotografi de moda din lume a dezvăluit în premieră faptul că încă din tinerețe a știut că acesta îi este drumul, însă a luptat foarte mult pentru a-și îndeplini visul făcând numeroase sacrificii și compromisuri pentru a ajunge în elita mondiala.

Juratul Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut că disciplina, corectitudinea și munca l-a ajutat pentru a-și face o cariera în domeniul fashion-ului, iar drumul până aici nu a fost mereu lin și acceptat mereu provocările ieșite în cale și a înțeles sinuozitatea care l-a purtat către ceea ce a devenit astăzi.

Citeste si: Cum a cunoscut-o Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, pe Adina, sotia lui! Rar mai vezi o asa poveste de dragoste desprinsa parca din filme

Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, unul dintre cele mai dificile momente din viata lui

Tibi Clenci a vorbit in exclusivitate despre unul dintre cele mai dureroase momente din viata lui

Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, a dezvaluit unul dintre cele mai dureroase momente din viata lui

"De când am devenit eu o persoana mai mare, că noi, băieții, ne maturizam pe parcurs, unul dintre momentele complicate și nu este în ordine cronoligica a fost atunci când am decis să plec a doua oara în străinătate, în 1999. Indiferent ce voi descoperi că voi face acolo, aveam nevoie de niste bani pentru a-mi duce mai departe visul și m-am urcat în autocarul respectiv, m-am urcat cu un cor al bisericii, numai așa puteam să luam viza pentru Spania și Adina, soția mea, nevasta mea, femeia mea, era în mașină cu tata, ne cunoasteam doar de un an, din 1998, mergeau paralel cu autocarul și abia daca o mai puteam privi pentru că eram super îndrăgostit, mă gândeam la ea, dar fir-ar să fie, trebuia să îmi împlinesc și visul. Și cum știam că ne iubim foarte tare, am zis că voi face aceasta încercare, să merg în străinătate să lucrez.

Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, momente de cumpana in viata

Care a fost unul dintre momentele de cumpana din viata juratului Bravo, ai stil! Celebrities, Tibi Clenci

Tibi Clenci, devastat dupa plecarea in strainatate: "Este unul din momentele care iți sfășie inima"

Și am lucrat și mi-am împlinit visul și m-am întors acasă și m-am întors la ea. Este unul din momentele care iți sfășie inima pentru că eram tineri, nu știam, nu aveam garanția ce se va întâmpla. Am plâns când m-am întors. Stiu itinerariul, a fost și o călătorie turistica în același timp, am călătorit pe ici colo și nu am avut ruta directa, așa pe diagonala către Spania. Am luat-o spre Germania. Ne-am oprit în toate orașele, cele mai frumoase. Nu stiu ce altceva să vă povestesc pentru că plângeam în interiorul meu. Beam apa, mâncam ceva că trebuia să mă hrănesc, însă nu îmi aduc aminte altceva. Nu stiu orașele, nu stiu numele, atât de afectat am fost."

Citeste si: EXCLUSIV! Tibi Clenci, primele imagini alaturi de fiul lui. La ce varsta "frageda" s-a casatorit noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Tibi Clenci este unul dintre cei mai duri jurati de la Bravo, ai stil! Celebrities, o adevarata aparitie in randul celor trei critici din cadrul competitiei de stil si a recunoscut ca exigenta este una dintre calitatile sau defectele sale, depinde cum este privita, pentru a scoate ce este mai bun din omul cu care lucreaza. Pe plan personal, este un tata si un sot dedicat 100% familiei, isi sprijina sotia, pe Adina, cu care este casatorit de 23 de ani si care prefera discretia absoluta lasandu-l pe Tibi sa se desfasoare in lumina reflectoarelor. 

Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, absolut fascinat de sotia lui

Tibi Clenci, alaturi de fiul lui, Tudor Anghel

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sotia mea, nevasta mea, femeia mea a avut parte de mine de cate ori am fost acasa. Cand a trebuit sa doarma ea, a dormit. Eu am fost acolo. L-am spalat la o zi de cand l-am adus acasa pe Tudor Anghel, baietelul nostru. Am facut tot ce trebuia ca Adina sa fie multumita de chestia asta, dar si eu sa ma simt prin participarea la acest proiect minunat de crestere si educare. E o chestiune de normalitate."  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Prima declarație a Mellinei după ce a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities

Belarus furnizează arme Rusiei

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mesajul Nicoletei Dragne pe Instagram către Ioana Filimon după descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Ai scris greșit!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies