Dani Mocanu a fost reținut pentru tentativă de omor. Acesta și fratele lui, împreună cu alți indivizi, au bătut un alt bărbat într-o benzinărie

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mai 2023, 01:30

Dani Mocanu a fost reținut pentru tentativă de omor

Sursa: Instagram: danimocanu.oficial

Dani Mocanu a fost reținut pentru tentativă de omor. Împreună cu fratele lui, dar și cu mai mulți indivizi, acesta a bătut cu bestialitate un alt bărbat, chiar într-o benzinărie. Manelistul a fost reținut pentru 24 de ore.

Dani Mocanu a fost reținut pentru tentativă de omor. Nando, fratele lui, a fost și el reținut, după gravul incident care a avut loc în noaptea dinspre 18 spre 19 august.

Dani Mocanu a fost reținut pentru tentativă de omor

În noaptea de 18 spre 19 august, Dani Mocanu, Nando și mai mulți indivizi au bătut cu bestialitate un alt individ care se afla într-o benzinărie.

Imediat după cele întâmplate, aceștia au plecat din țară, însă, în această dimineață, 24 august, manelistul și fratele lui au fost reținuți pe Aeroportul Otopeni, atunci când se întorceau în țară. Aceștia au fost puși sub acuzație de tentativă de omor și au fost duși direct la audieri.

Incidentul a avut loc într-o benzinărie din Pitești, acolo unde bărbatul agresat a fost bătut cu pumnii, cu picioarele și cu bucăți de scândură.

Martorii au sunat imediat la 112, dar, până în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, atât victima, cât și agresorii plecaseră de la fața locului. Imaginile încăierării au fost surprinse de camerele de filmat din benzinărie.

Citeste si: Dani Mocanu, accident de amploare în Vâlcea! Artistul se afla la bordul unui tanc englezesc când a lovit două mașini. Prima reacție a manelistului

„La momentul sosirii poliţiştilor, la faţa locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Poliţiştii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în cauză se desfăşoară cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", a menționat IPJ Argeş.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În urma acelor întâmplate, procurorii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, loviri, dar și alte violențe. La scurt timp, încadrarea a fost schimbată în tentativă de omor, după ce s-au luat în considerare rănile pe care bărbatul le-a suferit în urma loviturilor primite, relatează antena3.ro.

„Ca urmare a administrării probatoriului şi obţinerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale  şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a fost menționat în cadrul unui comunicat transmis duminică, 21 august, de către Inspectoratul de Poliție Județean.

Dani Mocanu ar fi amenințat cu un cuțit un bărbat

În urmă cu o lună, Dani Mocanu a fost ținta mai multor percheziții, după ce numele lui a fost inclus într-un dosar de amenințare și de tulburare a ordinii și a liniștii publice.

Citeste si: Dani Mocanu, dezvăluiri-bomba într-un interviu exclusiv despre problemele cu legea și prietenia cu interlopii: "Daca le câștigi încrederea, poți fi mai impunător decât ei!"

La acea vreme, manelistul ar fi amenințat cu un cuțit un bărbat, într-un club. În urma audierilor efectuate, s-a decis eliberarea acestuia.

Mai mult decât atât, în urmă cu un an, Dani Mocanu a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare, după ce, prin intermediul unui videoclip, a îndemnat la ură împotriva femeilor.

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!