Dani Mocanu, săltat din nou de mascați! I-a rupt maxilarul unui fotbalist! Cum s-a petrecut incidentul

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 mai 2023, 01:15

Dani Mocanu a lovit un fotbalist!

Dani Mocanu are din nou probleme cu justiția! Manelistul s-a trezit cu mascații la ușă după ce a bătut un fotbalist.

Incidentul a avut loc în luna iunie. Fostul fotbalist, lovit cu pumnul în plină figură de Dani Mocanu, a povestit incidentul.

"Eu mergeam la un club cu vărul meu și am intrat într-o parcare să parcăm. Ieșea cineva din parcare cu mașina, iar noi nu aveam loc să trecem unul pe lângă celălalt. Eu trebuia să dau cu spatele și el trebuia să staționeze (…) Eu am intrat cu botul mașinii în parcare și era un grup de băieți, au început să lovească cu piciorul în mașină și am ieșit să-i întreb de ce îmi lovesc mașina

în mod nejustificat", a povestit Alex Podar, într-o intervenție TV.

Podar a mărturisit că Dani Mocanu  l-a lovit în timp ce era neatent și chiar a scos un cuțit la el, amenințându-l cu moartea.

"În acest timp el a ieșit din mașină și m-a lovit, iar atunci au venit și prietenii lui. Mi-am dat seama că îmi e maxilarul rupt, trebuia să-mi țin maxilarul cu mâna.

A venit la mine cu un cuțit și a zis că mă omoară"
, a mai povestit Alex Podar.

Dani Mocanu a reacționat pe rețelele de socializare după incident.

"Cumetre, nu trebuia să-ți fie frică.. trebuia să-ți faci treaba liniștit!!! Trebuia să-ți faci programul.. nu era momentul și nici locul potrivit acum!!! Nu m-aș fi săturat cu un pumn sau cu o palmă!!! Avem timp.

Trebuia să-ți faci programul", a fost mesajul transmis de Dani Mocanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Dani Mocanu, dezvăluiri-bomba într-un interviu exclusiv despre problemele cu legea și prietenia cu interlopii: "Daca le câștigi încrederea, poți fi mai impunător decât ei!"

Podar susține că Dani Mocanu a încercat să îi dea bani să își retragă plângerea

Podar a dezvăluit că Dani Mocanu, atunci când a văzut că situația e gravă, a încercat să îi dea bani prin familia lui.

I-a oferit suma de 5.000 de lei, dar fotbalistul a refuzat.

"Îl știam că e un cântăreț și doar atât, nu am avut tangențe înainte sau după cu el. Am avut noroc cu șeful clubului că a ieșit afară și a zis Dani lasă pistoalele, cuțitele că vine poliția. Atunci a urcat în mașină și au plecat. Am mers la spital, mă durea foarte tare maxilarul și după aceea am vorbit cu cei de la poliție și am fost să dau o declarație.

A doua zi, a dat de părinții mei și a zis că-mi dă 5.000 de lei ca să nu mă duc la poliție. I-am zis că suma de 5.000 de lei nu îmi acoperă nici măcar telefonul pe care mi l-au spart. I-am spus că nu vreau nicio sumă de bani", a mai povestit Alex Podar.

Citeste si: Dani Mocanu, accident de amploare în Vâlcea! Artistul se afla la bordul unui tanc englezesc când a lovit două mașini. Prima reacție a manelistului

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!