Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc asta în beneficiul meu”

,
damian-drăghici-țigan

Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc asta în beneficiul meu”

[Sursa foto: Facebook: Damian Drăghici]

Damian Drăghici este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Cu toate acestea, unele persoane nu au putut trece peste faptul că nu este român, însă, acum, Damian este mândru este mândrul de faptul că este o persoană de etnie.


In articol:

Damian Drăghici a reușit să se facă remarcat într-un mod pozitiv în industria muzicală din România. Cu toate acestea, unele persoane i-au aplicat un tratament diferit, deoarece acesta este de etnie. În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, artistul a făcut câteva declarații.

Damian și-a dus foarte departe pasiunea pentru muzică, motiv pentru care a început să studieze la Berklee College of Music. Acolo, acesta s-a simțit atât de bine, încât, conform spuselor sale, a putut să spună că este țigan.

„Acolo a fost locul unde am putut să spun că sunt țigan, fără să îmi fie rușine și am fost acceptat și apreciat. Era ceva mișto să fii țigan.

Citeste si: Damian Drăghici, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dezvăluiri inedite, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Mulți ani m-am simțit un cerșetor, și după ce n-am mai fost unul!”

Am avut succes la gagici mai ales când am spus că sunt țigan. Am spus că sunt țigan pentru niște fete și, de atunci, a început. Mi-am dat seama că acolo treaba cu țiganul nu mai era cum era în Europa, nu mai era în detrimentul meu. Am început să folosesc asta în beneficiul meu”, a spus Damian Drăghici.

damian-drăghici-țigan

Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc asta în beneficiul meu”

[Sursa foto: Facebook: Damian Drăghici]

Damian Drăghici a fost nevoit să cerșească, pentru a face bani

Damian Drăghici nu a avut mereu bani, motiv pentru care, mai ales la început de carieră, a trebuit să facă anumite compromisuri.

„Cerșeală. Am cântat cu instrumentul pe la mese. Lumea spunea «A, nu, nu cerșeai, cântai». Păi mă duceam cu instrumentul pe la masă și mă băgam în nasul omului în timp ce mânca, ca să pot să fac bani, cu puțin tupeu, că dacă ai puțin tupeu, iei bani, dacă n-ai tupeu, stai deoparte.

(...) La început le cântam tot ce studiam eu, clasic sau folclor sau muzică populară, dar dup-aia m-am prins că trebuie să cânți exact ce prinde la oameni. Era vorba de supraviețuire, aveam înăuntrul meu o ambiție... în câteva luni am început să învăț greaca foarte bine, mă făceam plăcut, făceam orice ca să mă descurc.

Citeste si: Cum a făcut-o Damian Drăghici pe Denise Rifai să PLÂNGĂ în propria emisiune: ''Mi-ați dat lacrimile...''

Au fost momente când am avut și eu depresii și anxietăți, am avut și momente când nu am fost ok pentru că nu înțelegeam niște lucruri. Credeam că lucrurile trebuie să se întâmple așa cum vreau eu pentru că te crezi tu în control și, de fapt, realitatea este că tu nu ești niciodată în control. Știu că pare ciudat ceea ce spun”, a spus artistul despre evenimentele din Grecia, din anul 1989.

„A fost foarte greu, faptul că nu aveam cum să înțeleg, la vârsta aia, pașii necesari pe care trebuia să-i urmez ca să ajung unde vreau să ajung în muzică. Altfel, ar fi fost mai ușor să-ți iei o mașină, să-ți iei nu știu ce, făcând alte nenorociri. Dar nu aia era ideea, eu îmi propusesem ceva și ăla era idealul și visul meu”, a mai spus acesta.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

A câștigat sau NU Damian Drăghici un premiu Grammy? Cum a explicat artistul faptul că numele lui nu apare pe site-ul oficial

Alertă meteo în Moldova - Cinci judeţe, sub Cod portocaliu de ploi şi furtună

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum a făcut-o Damian Drăghici pe Denise Rifai să PLÂNGĂ în propria emisiune: ''Mi-ați dat lacrimile...''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies