A câștigat sau NU Damian Drăghici un premiu Grammy? Cum a explicat artistul faptul că numele lui nu apare pe site-ul oficial

,
Damian Draghici Grammy
Damian Draghici la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

În 2006 devenea primul român câștigător al premiului Grammy. Damian Drăghici a fost inivitatul lui Denise Rifai în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a fost supus unor serii de întrebări ale căror răspunsuri nu le știa nimeni până în mometul de față.


In articol:

Fondator al trupei Damian & Brothers, Damian Drăghici a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a doi copii. Pe parcursul carierei sale de interpret muzician, Damian Drăghici a cunoscut de mai multe ori culmile succesului.

A cântat pe scenă alături de nume grele ale muzicii de afară, precum James Brown, Joe Cocker, Shaggy, Zucchero sau Nigel Kennedy, iar în anul 2006 devenea primul român care câștiga un Grammy.

”Am cunoscut oameni extraordinari care m-au ajutat să evouez în carieră, astfel am obținut premiul Grammy în 2006, iar apoi am colaborat la coloana sonoră a filmului ”Piații din Caraibe”. ”, declară artistul.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, am aflat faptul că reporterii de la ”Actualitatea muzicală” îl acuză pe artist de dezinformare, întrucât aceștia afirmă faptul că nu există niciun câștigător al premiului Grammy cu numele Damian Drăghici, neexistând o diploma sau un an în care acesta ar fi câștigat premiul. Potrvit presei, artistul Damian Drăghici nu este pomenit pe site-ul official al premiului Grammy sau să fie prezentat drept câștigător al acestui premiu.

Citeste si: Cine este, de fapt, Cristina Stroe iubita lui Damian Drăghici si ce vârstă are! Diferența uriașă dintre cei doi

Damian Draghici Grammy
Damian Draghici câștigător al premiului Grammy[Sursa foto: Instagram]

A mințit Damian Drăghici?

La întrebarea adresată de Denise Rifai, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, ”Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, Damian

Drăghici a răspuns ferm, negativ, negând acuzațiile aduse. Acesta a motivat răspunsul, spunând că are fotografia originală a premiului Grammy. Damian Drăghici a continuat, spunând că a fost invitat să cânte ca membru în ”Paul Winter Consort” în 2006 pe albumul Winter Solstice care a câștigat la secția  ”New Age”. 

”Este o informație oficială, au văzut-o și alții, au declarat-o. Asta era o informație în perioada politică când unii au încercat să se lipească de mine, să ma discrediteze.” , a spus Drăghici.

De asemnea, pe lângă acuzațiile aduse referitoare la câștigarea premiului Grammy, Damian Drăghici a fost întrebat cum răspunde investigațiilor presei care afirmă că de fapt numele lui Damian Drăghici nu apare pe genericul filmului, așa cum se procedează în mod normal cu toți cei care participă la realizarea unei producții.

”Informația cu Pirații din Caraibe este oficială, am imprimat cu naiul și am fost folosit ca un fel de ”Ghostwriter”, ghostwriter înseamnă atunci când scrii și nu ești publicat oficial că ai scris. Astea două sunt informații foarte simple și adevărate!”, a mărturisit Damian Drăghici.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Kievul forțează ușa NATO: 'Viitorul spațiului euroatlantic se decide în Ucraina'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Denise Rifai, față în față cu Damian Draghici! Nu ratați marți, 13 iulie, de la ora 23:00, un interviu de excepție la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies