Cum a făcut-o Damian Drăghici pe Denise Rifai să PLÂNGĂ în propria emisiune: ''Mi-ați dat lacrimile...''

,
Damian Drăghici a făcut-o să plângă pe Denise Rifai în propria emisiune
Denise Rifai, impresionată de Damian Drăghici[Sursa foto: Captură KANAL D]

Damian Drăghici a impresionat-o pe Denise Rifai până la lacrimi în cadrul emisiunii ”40 de întrebări”. Care este, de fapt, motivul care a sensibilizat-o pe prezentatoare?


In articol:

Damian Drăghici sau ”omul-orchestră”, așa cum l-au supranumit apropiații, este un artist complet la vârsta 51 de ani. De-a lungul anilor a studiat mai multe instrumente muzicale, iar această dragoste nemărginită pentru cântec este o tradiție de familie veche de șapte generații. Artistul este înzestrat cu un talent aparte care l-a consacrat.

Denise Rifai a fost impresionată de talentul acestuia până la lacrimi.

Denise Rifai, impresonată până la lacrimi de Damian Drăghici

Damian Draghici este un artist consacrat al zilelor noastre, însă notorietatea i-a revenit după ce a fondat trupa ”Damian & Brothers”. Artistul a studiat mai multe instrumente muzicale, însă dragostea lui cea mai mare este naiul. Naiul este instrumentul muzical care l-a consacrat atât în țara noastră, cât și peste hotare, artistul cântând, de-a lungul anilor, pe cele mai prestigioase scene ale lumii.

Damian Drăghici a făcut-o să plângă pe Denise Rifai în propria emisiune
Ce ambiție are Damian Drăghici?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ca de fiecare dată, Denise Rifai le pune invitaților săi întrebări care lasă să scoată la iveală detalii umitoare despre personalitatea acestora. Care este ambiția de astăzi a lui Damian Drăghici? Aceasta estre întrebarea cu care prezentatoare emisiunii ”40 de întrebări” a încheiat maratonul serii.

Citeste si: DAMIAN DRĂGHICI, adevărul despre boala de care suferă: „Nu este evident că am ADHD?”

”La întrebarea asta o să răspund cu două răspunsuri. Să fiu un om bun, să fiu plin de dragoste, să nu mai fac lucrurile din ambiție, să le fac pentru că, pur și simplu, așa simt, să fiu în inimă, în suflet, să fiu aici, nu în cap și să pot să-i fac pe oameni să simtă iubire. Ș al doilea răspuns, evident îl am aici (naiul)”, a spus Damian Drăghici.

Damian Drăghici a făcut-o să plângă pe Denise Rifai în propria emisiune
Damian Draghici canta la nai[Sursa foto: Captură KANAL D]

Artistul a interpretat o melodie la instrumetul său de suflet, care a impresionat-o pe Denise Rifai pănă la lacrimi, prezentatoarea nu a putut să se abțină să nu-și arate admirația față de un talent înnăscut.

”E foarte multă energie pură în muzica acestui instrument, mi-ați dat lacrimile”, a spus Denise Rifai. 

Damian Drăghici a făcut-o să plângă pe Denise Rifai în propria emisiune
Denise Rifai cu ochii in lacrimi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Damian Drăghici este iubit de o țară întreagă pentru talentul său, piesele sale răsună la orice petrecere. De-a lungul carierei, artistul a obținut mai multe premii pentru talentul și piesele cu care își încântă publicul.

Citeste si: Cine este, de fapt, Cristina Stroe iubita lui Damian Drăghici si ce vârstă are! Diferența uriașă dintre cei doi

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Războiul din Ucraina, sub lupa Alinei Mungiu Pippidi: 'Sunt semne foarte clare că în acest an nu se va întâmpla nimic decisiv'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

DAMIAN DRĂGHICI, adevărul despre boala de care suferă: „Nu este evident că am ADHD?”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies