Motivul pentru care Damian Drăghici nu s-a căsatorit cu mama fiului său: ''Suntem superstițioși...''

,
De ce Damian Draghici nu este casatorit cu mama fiului sau[Sursa foto: Captură KANAL D]

Damian Drăghici a dezvăluit în premieră în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu mama fiului său.


In articol:

Damian Drăghici este un artist consacrat îl lumea muzicii de petrecere, cu o carieră muzicală transmisă din tată-fiu timp de șapte generații. Artistul a fost căsătorit de trei ori și are doi copii. În prezent, fondatorul trupei ”Damian & Brothers” este împreună cu Cristina, mama celui de-al doilea copil.

Cei doi nu sunt căsătoriți, însă artistul a dezvăluit în premieră care este motivul pentru care nu au făcut pasul cel mare, mai ales că au un copil împreună și se iubesc.

Damian Drăghici, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu mama fiului său, deși a cerut-o în căsătorie

Damian Drăghici și Cristina sunt împreună de o bună perioadă de timp, iar împreună au un fiu. Povestea lor de dragoste este una bazată pe iubire, artistul s-a îndrăgostit lulea încă de când a cunoscut-o pe iubita sa, ba chiar a făcut un gest impresionant care a lăsat-o mască. Fondatorul trupei ”Damian & Brothers” a cerut-o pe mama fiului său de soție în direct la televizor. Partenera sa a ezitat pentru un moment pe motiv că artistul a mai fost căsătorit înainte, iar toate mariajele sale au fost un adevărat eșec, iar teama de a nu ajunge în același punct o bântuie.

Motivul pentru care Damian Drăghici nu s-a căsatorit cu mama fiului său
Damian Drăghici este superstitios[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: DAMIAN DRĂGHICI, adevărul despre boala de care suferă: „Nu este evident că am ADHD?”

În cadrul emisiunii 40 de întrebări, Denise Rifai l-a întrebat pe Damian Drăghici dacă este căsătorit cu mama fiului său. Artistul nu a stat pe gânduri și a mărturisit că nu este căsătorit cu cea de care este îndrăgostit peste limite. Acesta a oferit detalii despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu partenera sa.

Motivul pentru care Damian Drăghici nu s-a căsatorit cu mama fiului său
Damian Draghici la 40 de intrebari cu Denise Rifai[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Nu, nu sunt căsătorit. Cristina este superstițioasă. Și eu și ea suntem superstițioși, de fiecare dată când m-am căsătorit am divorțat și am zis stăm cuminți ca să nu stricăm asta, ăsta este motivul real. De aia nu ne-am căsătorit că ne este teamă să nu stricăm ceva. Asta nu este verighetă, este un inel al meu de la muntele Athos...îl port de opt ani de zile.”, a dezvăluit Damian Drăghici.

Motivul pentru care Damian Drăghici nu s-a căsatorit cu mama fiului său
Damian Draghici a dezvaluit de ce nu s-a casatorit cu Cristina[Sursa foto: Captură KANAL D]

Damian Drăghici este un artist cunoscut și apreciat pentru talentul său, acesta are o carieră muzicală de peste 40 de ani. De-a lungul anilor a studiat mai multe instrumente muzicale, astfel, a fost supranumit ”omul-orchestră”.

Citeste si: Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

DAMIAN DRĂGHICI, adevărul despre boala de care suferă: „Nu este evident că am ADHD?”

Cât ghinion să ai? Se afla în avion, la 1000 de metri altitudine și a fost lovit de un glonț tras de la sol

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Denise Rifai, față în față cu Damian Draghici! Nu ratați marți, 13 iulie, de la ora 23:00, un interviu de excepție la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies