Culiță Sterp a postat primul mesaj de la accident. Cui era adresat acesta și cine este de partea lui

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 dec 2022, 15:08

Culiță Sterp a postat primul mesaj de la accident. Cui era adresat acesta și cine este de partea lui

Sursa: Instagram

Culiță Sterp a postat primul mesaj de când a fost implicat în accidentul rutier din Cluj. Iancu Sterp și logodnica lui au postat mesaje prin care spun că sunt alături de el în aceste momente dificile.

Culiță Sterp a postat primul mesaj de când a produs accidentul din Cluj-Napoca.

Mesajul a venit la câteva zile de când internauții s-au împărțit în două tabere și un adevărat scandal a început.

Primul mesaj pe care Culiță Sterp l-a postat în urma accidentului

După ce s-a aflat de accidentul pe care Culiță Sterp l-a provocat în Cluj-Napoca, multe persoane au cerut ca acesta să plătească. Artistul nu a oprit la semnalele polițiștilor, a trecut pe roșu, a condus sub influența alcoolului, a lovit o altă mașină și s-a ascuns într-o toaletă eclogică, pentru a scăpa de polițiști, fiind, în urma celor întâmplate, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Din cauza acestor lucruri, multe voci au spus că nu sunt de acord ca artistul să scape nepedepsit, dar Iancu Sterp a sărit în apărarea fratelui său.

Prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, Iancu Sterp a spus că nimeni nu este în măsură să îl judece pe Culiță, mai ales că nimeni nu l-a ajutat atunci când s-a furat seiful în care avea 300.000

de euro.

Citește și: Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Mai mult decât atât, fratele mai mic al artistului a mai spus că oamenii care îl critică vor să pară că sunt corecți, arătând cu degetul pe cei care greșesc și cerând să plătească pentru ceea ce au făcut.

În secțiunea de comentarii a apărut și comentariul lui Culiță Sterp, fiind prima reacție a sa de când totul a început: „Te iubesc!”.

Culiță Sterp se bucură de sprijinul deplin al familiei sale

„V-aţi trezit toţi acum să-l judecaţi pe Culiţă că ce-a făcut, că merită condamnat, la puşcărie, v-aţi trezit toţi să aruncaţi cu pietre în fratele meu. Într-adevăr, el a provocat acest accident şi el plăteşte, dar voi nu sunteţi în măsură să-l judecaţi, că nu suntem noi în măsură să ne judecăm unii pe alţii pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre.

Voi, dacă aţi fi inteligenţi, aţi învăţa ceva din accidentul ăsta şi nu v-aţi da atât cu părerea şi n-aţi fi atât de filosofi în comentarii. Mai bine învăţăm din greşelile altora decât din ale noastre. Omul a greşit, e omeneşte să greşeşti. Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Eu Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău nici cu el, nici cu băiatul care se afla în Logan. Sunt sigur că, după palma asta de la Dumnezeu, Culiţă o să înveţe ceva.

El nici nu e un tip care bea alcool, bea foarte rar şi uite că acuma aşa s-a întâmplat, să se urce şi la volan în situaţia asta… Nu-mi explic de ce s-a urcat aşa, pentru că nu face lucrurile astea niciodată. Voi nu judecaţi că nu sunteţi Dumnezeu.

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

Şi mai ales miniştrii ăştia care tot apar peste noapte, şi poliţaii ăştia şmecheri şi mari care acum, că e cazul mediatizat, îşi fac datoria: Vai ce bine merge sistemul, îi dăm pedeapsă maximă ca să vadă toată România că noi suntem corecţi, cu dreptatea.

Citește și: Motivul pentru care Culiță Sterp a reușit să scape de dosar penal și de închisoare. Ce s-a întâmplat cu alcoolemia lui

Da, mă, voi sunteţi corecţi, cu dreptatea, dar când i s-au furat tot lui Culiţă 300.000 de euro din casă, bani pentru care a muncit ani de zile, aţi făcut ceva? Nimic. I-aţi dat un şut în fund, iar acum când e să-i faceţi ceva rău, cât mai rău posibil să-i faceţi, să vadă toată ţara că voi sunteţi drepţi. Eu zic să nu mai fim aşa răi unii cu alţii, sî nu ne mai judecăm şi să învăţăm unii din greşelile altora, să ne iertăm şi să fim mai buni”, a declarat Iancu Sterp pe contul său de TikTok.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies