Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 dec 2022, 16:28

Getuta Sterp a izbucnit in plans

Sursa: Captură YouTube

Se stie ca fiica cea mica a mamei Geta locuieste alaturi de sotul sau, Sebastian Craciunescu, in casa socrilor.

Nu mai e niciun secret că Getuta Sterp se înțelege de minune cu socrii și întreagă familie a soțului. S-a și văzut într-un vlog postat în urma cu câteva luni de către bruneta de la ziua lui Sebi ce familie mare are și cât de bine se înțeleg toți intre ei. Mai mult, când s-au strâns ambele familii la masa, parca ar fi fost o repetiție la nunta ce urma să fie în octombrie. 

Getuta Sterp, surprinsa cu ochii in lacrimi de catre sotul ei

Citește și: Mama Geta, mesaj cutremurător pe TiKTok după accidentul provocat de fiul ei, Culiță Sterp: "Nu a fugit nimeni nicăieri!"

Acum, că Getuta este de fapt și de drept din familie și locuiește sub același acoperiș cu familia lui Sebastian, se poate spune că s-a integrat perfect.

Gătește la rand cu bunica lui Sebi, face prăjituri și se ocupa de treburile casnice la fel că la mama Geta fară a face deosebiri. Recent, într-una dintre filmări, Getuta a fost surprinsa făcând mâncare de către soțul ei, iar la un moment dat a început să plângă.

Sebi: "Nu mai plânge că sunt aici!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Getuta: "Iți dai seama ce plâng după tine și când ești aici, apoi când ești plecat, iubire!"

Culita Sterp, sprijinit de familie

De fapt, Getuta se afla la bucătărie unde toca de zor ceapa pentru pizza. Se pare că acest vlog făcut de fiica mamei Geta a fost făcut înainte de accidentul lui Culita, însă Getuta a preferat să îl urce pe Youtube zilele trecute după tot ce s-a întâmplat cu fratele ei.

Mai mulți membri ai familiei au ales să posteze diverse lucruri pe rețelele de socializare demonstrând că uneori așa este viață cu urcușuri și coborâșuri.

Însă, exista și o parte buna pentru Culita Sterp care se afla sub control judiciar pentru 60 zile și anume că a scapăt de dosar penal. Artistul nu a ieșit până acum public să facă vreo declarație, ci a vorbit prin intermediul logodnicei sale.