Cristian Comanici, dezvaluire soc! Scandal urias in afara emisiunii Puterea dragostei: "A spus despre sora mea, Bianca, lucruri care nu se pot reproduce"

,
Cristian Comanici, Alexandra Puterea dragostei
Cristian Comanici, jignit de Nicos din pricina Alexandrei?

Cristian Comanici a facut o dezvaluire soc despre un scandal petrecut in afara emisiunii Puterea dragostei. El a povestit ca sora lui, Bianca, a fost jignita.


In articol:

Cristian Comanici a dezvaluit ca atat el, cat si sora lui, Bianca, au fost jigniti de Nicos.

"M-a acuzat ca l-am tradat, a inceput sa ma jigneasca, a folosit despre sora mea, Bianca, niste cuvinte pe care nu ar trebui sa le auda nimeni. Am chemat productia", a spus Cristian Comanici.

Scanteia a fost aprinsa de faptul ca, Gala trecuta, Cristian Marinescu a parasit emisiunea Puterea dragostei in urma unei negocieri intre Cristian Comanici si Alexandra. Celalalt concurent nominalizat pentru eliminare era tocmai Adriana, sora Alexandrei.

Cristian Comanici a acceptat sa primeasca banii, premiul saptamanal de 1.500 de euro, cedand protectia casei in favoarea Alexandrei. In urma acestui deal, Cristian Marinescu a parasit casa Puterea dragostei.

Nicos Puterea dragostei, Cristian Comanici
Nicos, un nou conflict cu Cristian Comanici

Nicos: "Cristian Comanici se simte complexat"

"Cristian Comanici se simte complexat de Cristian Marinescu, pentru ca acesta are un corp aproape perfect, este inalt, detine calitati pe care Cristian Comanici nu le are", a sustinut Nicos.

Nu e primul conflict intre Cristian Comanici si Nicos. Cei doi s-au mai contrat dur in trecut.

"Ii lipseste barbatia", spunea Nicos despre Cristian Comanici.

"De ce, ca nu sunt violent, ca tine? Esti golan, ai un stil golanesc(...) Acum cateva zile injura de mama focului", replica fratele Biancai Comanici.

"Poftim gesturi de femeie ce ai", l-a atacat Nicos pe Cristian Comanici. "Nu te consider un adversar, esti cel mai slab concurent din punct de vedere al comentariilor", a continuat Nicos. "Corect", i-a raspuns Cristian Comanici, ironic.

"Esti cel mai cunoscut datorita surorii tale si parerea mea e ca tu esti aici datorita ei", si-a incheiat Nicos atacul la Cristian Comanici.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream online Puterea dragostei - editia de miercuri, 26 august. Conflict intre Cristian Comanici si Nicos: "Am chemat productia" - VIDEO

Șofer grec A UCIS, într-un accident, un om în Bulgaria și a vrut să-și repare ilegal mașina în România: Bărbatul a fost reținut de polițiști

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Cine este și cu ce se ocupă Daniela, iubita lui Culiță Sterp? Motivul pentru care artistul este topit după ea

Livian Nelson Pop s-a lansat in muzica! Un concurent de la Puterea dragostei sezonul 2 il ataca dur: "Daca aveam vocea asta..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies