Cine este și cu ce se ocupă Daniela, iubita lui Culiță Sterp? Motivul pentru care artistul este topit după ea

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 aug 2020, 13:19
Daniela, iubita lui Culiță Sterp, fotografie într-un peisaj de vis
Sursa: Instagram

Culiță Sterp și Daniela formează un cuplu de mai multe luni, iar acum s-a aflat cu ce se ocupă iubita artistului, dar și cum a reușit să îl cucerească.

Culiță Sterp este mai îndrăgostit ca niciodată și nu se ferește să le arate tuturor celor din jur acest lucru. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniela, noua lui iubită, iar ce doi se pare că se înțeleg foarte bine și profită din plin de fiecare moment pe care îl petrec împreună.

Cu ce se ocupă Daniela, iubita lui Culiță Sterp? 

Culiță Sterp și-a găsit fericirea în brațele Danielei, noua lui iubită. După ce a trecut printr-o despărțire dureroasă, artistul pare că a întâlnit femeia care să îl completeze perfect, iar din imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, cei doi par foarte fericiți împreună.

Citeste si: Geta Sterp candidează la alegerile locale! Din ce partid face parte sora fraților Sterp și ce funcție își dorește?

Dacă pe Culiță Sterp îl cunoaște toată lumea și nu mai are nevoie de nicio prezentare, iubita acestuia nu este la fel de celebră ca el. Daniela mizează pe simplitate și este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Se pare că tocmai naturalețea ei l-a cucerit pe Culiță Sterp, acesta fiind topit după ea. La cea mai recentă fotografie pe care a postat-o Daniela pe instagram, iubitul ei i-a lăsat un comentariu care este o dovadă în plus a sentimentelor puternice pe care le are pentru ea.

"Cea mai frumoasă femeie!", este comentariul lui Culiță Sterp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, Daniela îi înțelege meseria și îl însoțește, atunci când se poate, atât la filmările pentru anumite videoclipuri, cât și la concerte, de curând fiind prezentă la un spectacol unde a dansat

și s-a distrat alături de Iancu Sterp, fratele lui Culiță.

Citeste si: Tragedie fără margini! Culiță și Iancu Sterp, în lacrimi! S-a înecat pe plaja Corbu! FOTO

Din imaginile pe care le postează pe contul personal de instagram se pare că Daniela este o împătimită a festivalurilor și are o pasiune pentru călătorii. Aceasta a vizitat destinații de vis ca Viena, Italia, Dubai sau Antalya, dar a mers și în locuri din România în care a putut admira cele mai frumoase peisaje.

Pe contul ei personal de instagram, Daniela este urmărită de mai bine de 15 mii de persoane, astfel că are toate șansele să devină un influencer de succes în zona de travel.

Citeste si: Culiță Sterp, prima reacție după tragedia de la filmări: „S-a înecat. L-au resuscitat, dar...”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!