Nicos, razboi total cu Cristian Comanici: "Alexandra e iubita mea si mi-o deranjezi"! Fratele Biancai, jignit dur!

,

Nicos, razboi total cu Cristian Comanici Razboiul dintre Cristian Comanici si Nicos si-a consumat un nou episod in emisiunea de astazi.


In articol:

Nicos, razboi total cu Cristian Comanici "Ii lipseste barbatia", a spus Nicos despre Cristian Comanici.

"De ce, ca nu sunt violent, ca tine? Esti golan, ai un stil golanesc (...) Acum cateva zile injura de mama focului", a replicat Cristian Comanici.

"Poftim gesturi de femeie ce ai", l-a atacat Nicos pe Cristian Comanici. "Nu te consider un adversar, esti cel mai slab concurent din punct de vedere al comentariilor", a continuat Nicos. "Corect", i-a raspuns Cristian Comanici, ironic.

"Esti cel mai cunoscut datorita surorii tale si parerea mea e ca tu esti aici datorita ei", si-a incheiat Nicos atacul.

"Alexandra e iubita mea si mi-o deranjezi", i-a mai spus Nicos lui Cristian Comanici potrivit Promo puterea dragostei azi.

Nicos, razboi total cu Cristian Comanici

Nicos, razboi total cu Cristian Comanici Mai multi baieti din casa "Puterea dragostei" sunt impotriva lui, cel mai vocal fiind ieri George. Contrele au fost destul de puerile.

"De ce eu nu m-am murdarit de faina?", l-a intrebat Cristian Comanici pe George. "Pai da, tu esti intelectual, nu te bagi in din astea", a replicat George.

S-a ajuns si la jigniri, George facandu-l urat pe Cristian Comanici! "Esti urat", l-a jignit George pe fratele Biancai. De partea cealalta, Cristian Comanici l-a ironizat pe George pe tema fotbalului. "Ai venit in emisiune ca nu mai puteai juca fotbal", a acuzat Cristian Comanici.

Nu e primul conflict dintre George si Cristian Comanici, fratele Biancai recunoscand, dupa prima disputa, ca s-a simtit jignit de fostul fotbalist.

Ale si Cristian Comanici, cuplu strategic?!

Ale si Cristian Comanici, cuplu strategic?! Nicos l-a criticat pe Cristian Comanici si pentru modul in care a vorbit cu Alexandra.

"Nu mi se pare normal sa vorbesti cu o fata ca si cu un baiat", a spus Nicos.

"Am recunoscut ca am avut o criza de nervi", a zis Cristian Comanici.

"Tu ai mereu crize de nervi", a sustinut Alexandra.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Un cuplu de la "Puterea dragostei" sezonul 3 se destrama inainte de a fi oficial? L-a luat la rost ca o considera o roata de rezerva!

Citeste si: Ce făcea Mona înainte să intre în emisiune? Acum s-a aflat totul: "Nu știu câți dintre voi știți că..."

Citeste si: Cristian Comanici, atacat dur: "Esti urat"! Baietii s-au intors impotriva lui! Cu ce se confrunta fratele Biancai

 

 

Urmareste puterea dragostei live azi, de la ora 17:00, la kanal d! Nicos ii va spune lui Cristian Comanici ca Alexandra e iubita lui!

 

 

Citește și:

Un cuplu de la "Puterea dragostei" sezonul 3 se destrama inainte de a fi oficial? L-a luat la rost ca o considera o roata de rezerva!

Ce făcea Mona înainte să intre în emisiune? Acum s-a aflat totul: "Nu știu câți dintre voi știți că..."

Livian a făcut anunțul cu ochii în lacrimi: "Nu îmi găsesc cuvintele..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

Ce inseamnă, de fapt, dacă visezi încălțări, cizme sau ghete

Ella a spus tot adevărul despre viața ei sentimentală: "Sunt o femeie..." A vrut să se afle de la ea!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies