„Cred că asta l-a jignit”. Narcisa Suciu, dezvăluiri în premieră despre relația cu Ștefan Hrușcă! Interpreta a spus totul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Lavinia Medrea

Interpreta a spus totul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Narcisa Suciu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitată a fost Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu, dezvăluiri în premieră despre Ștefan Hrușcă

În ediția de astăzi, Denise Rifai a deschis un subiect „roșu” din viața Narcisei Suciu, și anume Ștefan Hrușcă.

„Sunteți o amenințare pentru Ștefan Hrușcă?”, este întrebarea cu numărul șapte, adresată de Denise Rifai.

Citește și: Narcisa Suciu, vocea inconfundabilă a tradițiilor românești, în lumina reflectoarelor duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Se pare că, acum ceva timp, Ștefan Hrușcă a refuzat să se prezinte la un eveniment deoarece ar fi trebuit să cânte în deschiderea Narcisei Suciu, lucru care l-a deranjat, crede interpreta.

Acum, artista a dezvăluit de unde a venit refuzul celui ale cărui colinde se aud iarnă de iarnă în casele românilor.

„Eu cred că nu sunt, dar în momentul în care un om reacționează așa, te gândești că el crede că ești. În momentul în care Ștefan Hrușcă a decis să nu vină la spectacolul organizat de Biserica Ortodoxă din Toronto era din cauză că trebuia să cânte înaintea mea, ceea ce noi numim în deschidere, și cred că asta l-a jignit.

Aș putea să zic pe bună dreptate deși, din punctul meu de vedere, în momentul în care eu sunt pe afiș pe mine nu mă interesează cine cântă înaintea mea sau cine cântă după mine. Eu o să cânt la fel și dacă o să cânt la ora șapte, și dacă o să cânt la ora 12, și dacă o să cânt la ora 18 eu o să cânt la fel! Cânt aceleași cântece și nu contează nici dacă o să fie în fața mea 10 oameni sau 100.000
de oameni, tot la fel o să cânt”
, a răspuns Narcisa Suciu. 

Citește și: Tragediile prin care a trecut Narcisa Suciu. „Cred că nu l-am iertat niciodată”

Narcisa Suciu nu se consideră „o amenințare” pentru Ștefan Hrușcă

Când vine vorba de ideea că ar reprezenta o amenințare pentru Ștefan Hrușcă, Narcisa Suciu este în total dezacord.

Artista consideră că al ei coleg de breaslă a avut, cel mai probabil, o zi proastă, acesta fiind motivul pentru care ar fi refuzat să cânte în deschiderea momentului ei artistic. Totuși, Narcisa Suciu n-a vrut să dezvolte nici prea mult acest subiect, dorindu-și să fie diplomată.

„Eu cred că n-ar trebui să reprezint o amenințare pentru Ștefan Hrușcă, poate o fi avut omul o zi proastă în momentul ăla sau nu știu.

În principiu, eu nu discut lucruri de felul ăsta, dar se întâmplă să mă ia gura pe dinainte și mi s-au întâmplat, ajung să le povestesc la un moment dat. Dacă aș fi mai diplomată n-aș vorbi despre lucrurile astea. Știu că atunci când eu sunt telespectator nu le apreciez, dar se întâmplă să mă ia gura pe dinainte, că sunt un om”, a declarat Narcisa Suciu.