Și-a înșelat sau nu soția cu o tânără de 27 de ani? Cornel Palade a spus adevărul despre episodul de infidelitate: ,,A pus botul la vrăjeala lor''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 10 sep 2023, 23:27

Cornel Palade, invitat la emisiunea ,,40 de întrebări cu Denise Rifai''

Sursa: Captură KANAL D

Duminică, 10 septembrie, Cornel Palade a fost invitat la prima ediție din noul sezon al emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai'', difuzată de Kanal D.

Cornel Palade este o figură emblematică în teatrul românesc și, de asemenea, un nume răsunător în industria divertismentului și a televiziunii. Acesta este un artist foarte îndrăgit de publicul din țara noastră, a cărui admirație a reușit să o câștige prin talentul său actoricesc, carismă și umorul inconfundabil.

Citește și: Cornel Palade a vrut să își părăsească soția. Iuliana l-a iertat înainte de Anul Nou

Despre marea dependență a lui Cornel Palade

În cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai'', actorul a scos în lumină aspecte din viața sa, mai puțin cunoscute de către publicul larg. 

În 2013, conform relatărilor din presă, Cornel Palade și-ar fi abandonat familia pentru a-și reface viața alături de o tânără în vârstă de 27 de ani. În urma acestei întâmplări, soția comediantului, sfâșiată de durere, a dezvăluit detalii din spatele căsniciei lor. 

Potrivit spuselor femeii trădate, acesta nu ar fi fost primul episod în care Cornel Palade ar fi înșelat-o, însă femeia a preferat să mențină tăcerea.

Chiar și bărbatul a mărturisit, în anul 2015, faptul că a mai avut aventuri extraconjugale, iar relația cu tânăra alături de care ar fi vrut să se mute a fost ca un ,,viciu'', conform spuselor artistului.

Citește și: Cornel Palade, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în această duminică, la Kanal D

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce a dezvăluit Cornel Palade despre înșelat

Întrebat de către Denise Rifai dacă s-a lepădat de vicii, Cornel Palade a răspuns într-un mod transparent. Artistul

și-a asumat faptul că a călcat strâmb în căsnicia sa, însă, în ciuda acestui lucru, el nu și-a neglijat niciodată familia, care este cea mai importantă pentru el.

,,Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea.

Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.(...)

Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(...) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia.

Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste.'',  a răspuns Cornel Palade, la întrebarea cu numărul 22, în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai' '. 

Citește și: În ce relații au rămas Țociu și Palade, după ce s-a zvonit că s-au certat. Romică a făcut dezvăluiri fără precedent despre colegul său de scenă: ”Ei te vor separat”

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!