„Este crucea mea pe care o port cu drag”. Cornel Palade, mărturisiri emoționante despre Romică Țociu. Povestea emoționantă a celui mai unit cuplu de actori

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 sep 2023, 22:56

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Cornel Palade.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Cornel Palade.

Cornel Palade, mărturisiri emoționante despre Romică Țociu

Cornel Palade este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România. Multă lume îl îndrăgește pentru simțul umorului pe care îl are și căldura sufletească pe care o afișează.

De asemenea, este și mai apreciat alături de Romică Țociu, jumătatea lui și cel mai bun prieten.

Citește și: În ce relații au rămas Țociu și Palade, după ce s-a zvonit că s-au certat. Romică a făcut dezvăluiri fără precedent despre colegul său de scenă: ”Ei te vor separat”

Cu ocazia prezenței sale la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cornel Palade a vorbit despre relația pe care o are cu Romică Țociu.

„Cine ar fi fost Cornel Palade fără Romică Țociu?”, este întrebarea cu numărul șase, adresată de Denise Rifai.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Romică a dat un răspuns atât de frumos și cred că răspunsul meu nu se poate ridica la nivelul răspunsului lui. Nu știu cine aș fi fost.

Aș fi fost eu fără Romică Țociu. Aș fi fost eu fără urmele lui Romică Țociu lăsate în viața mea, în lumea mea, în înțelegerea mea.

Citește și: Romică Țociu, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre tatăl său! „Mi-a făcut bine să mă împac cu tata”

Romică Țociu este jumătatea cealaltă de care aveam nevoie. A venit să echilibreze.

M-a îndreptat spre un tren ascendent de înțelegere a lumii”, a răspuns Cornel Palade.

Cum l-a ajutat Romică Țociu pe Cornel Palade

Cornel Palade îi este veșnic recunoscător lui Romică Țociu pentru ce înseamnă el în viața lui. Actorul mărturisește că a reușit să înțeleagă mai bine lumea înconjurătoare datorită camaradului său și s-a apropiat mai mult de Dumnezeu datorită prieteniei dintre ei.

„Pentru mine Romică Țociu este crucea mea pe care o port cu drag și bucurie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o pentru că alături de el am înțeles mult mai multe lucruri din viața care ne înconjoară. Și poate întâlnirea cu el m-a apropiat mai mult de Dumnezeu decât aș fi crezut că pot s-o fa c eu singur”, a declarat Cornel Palade.

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.