Costel Biju a dat cărțile pe față la „Duet cu Alexandra”: „Ce nesimțit sunt”! Ce părere are artistul despre industria muzicală din ziua de azi

Author: Lavinia Medrea

Ce părere are artistul despre industria muzicală din ziua de azi

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, invitat a fost Costel Biju.

În ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și pe Kanal D2, invitat a fost Costel Biju, unul dintre cei mai apreciați cântăreți

de manele de la noi din țară.

Costel Biju a dat cărțile pe față la „Duet cu Alexandra”

Costel Biju este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele de la noi. Artistul a reușit să se facă remarcat de-a lungul timpului prin muzica pe care a cântat-o dar și prin stilul său caracteristic simpatic, plin de umor.

Citește și: Cea mai grea cumpănă din viața lui Costel Biju! Au trecut 11 ani de atunci, dar artistul încă rememorează cu greu amintirile dureroase: „Dumnezeu mi l-a salvat”

Costel Biju a recunoscut că a plecat de jos ca fiind lăutar și că îi place să facă acest lucru, și nu se numește „artist”, așa cum fac alți colegi de breaslă.

Întrebat dacă mai consideră că există loc pe piață, Costel Biju a fost cât se poate de sincer.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

„Păi, dacă mă întreb pe mine, nu mai în loc de mult. Nu sunt lăutari, sunt d-ăștia care cântă cu auto-tune, sunt cei mai buni în studio. Ce nesimțit sunt!”, a spus Costel Biju, râzând.

Cea mai mare dorință a lui Costel Biju

Pe lângă pasiunea pentru cântat, Costel Biju are și o pasiune necunoscută, și anume gătitul! Se pare că manelistul și-a dorit de mic să aibă o afacere în domeniul culinar și încă se gândește la acest lucru și în ziua de astăzi.

CUTREMUR in lumea manelelor! Dupa Florin Salam, alti cantareti celebri intra in scandalul stupefiantelor

Citește și: Costel Biju a suferit o intervenție chirurgicală foarte complicată! Prin ce a trecut artistul: „Eu am fost operat, operație foarte grea”

„Știi ce-mi place mie și mi-am dorit de mic? Să fac o afacere pe partea culinară. Eu sunt și un bucătar, nu excepțional, dar bun. Cu siguranță dacă mănâncă cineva ceva preparat de mine, o să-i placă. Îmi place de la design, ornamentare, până la gust. Aș vrea cu toată ființa să-mi deschid un restaurant, chiar și un fast-food, ca să dau eu naștere unor preparate noi, să le fac a la Biju, știi? Îmi place să mănânc turcește și chinezește, dar eu acasă prepar mai mult italienește. Mi se pare mai simplu, nu?”, a mărturisit Costel Biju.

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”