Călin Goia, omul real din spatele scenei. Ce meserie are solistul trupei Voltaj, de fapt, și cum a reușit formația să treacă testul timpului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 dec 2022, 13:58

Călin Goia, omul real din spatele scenei. Ce meserie are solistul trupei Voltaj, de fapt, și cum a reușit formația să treacă testul timpului

Sursa: Instagram, captură video

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a vorbit, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, despre meseria lui de bază, dar și despre faptul că trupa în care este solist a reușit să atragă generații întregi de oameni, de-a lungul zecilor de ani.

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a pășit în platoul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Aceasta continuă să adune în fața scenelor mii de oameni, iar solistul este de părere că, în viață, poți reuși doar făcând ceea ce îți place.

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, păreri sincere despre profesia lui de bază

Călin Goia a recunoscut că el este, de fapt, economist, dar acest lucru se pare că nu i-a adus satisfacția dorită, motiv pentru care s-a îndreptat către muzică, acest lucru având loc chiar din timpul facultății.

„E foarte important să ajungi să câștigi făcând ce-ți place.

Fie că faci arhitectură, fie că faci construcții, muzică, sport. Important e să faci ceea ce faci cu pasiune și, atunci, nu vei simți niciodată că muncești sau, cel puțin, pentru mine așa a fost.

Profesia mea e alta, eu sunt economist, Finante Bănci. Doi ani la Cluj și, după aia, m-am transferat, din dorința de a face muzică, la București și anii trei și patru i-am terminat la ASE”, a povestit solistul trupei Voltaj.

Trupa Voltaj a trecut testul timpului

Călin Goia a recunoscut faptul că mai există mici discuții în trupă, dar toți membrii reușesc să treacă peste foarte repede, deoarece nu lasă orgoliile să intervină, ceea ce a și ajutat trupa să se mențină atât de mult timp. Totodată, melodiile trupei se aud de la o generație la alta, ceea ce nu poate decât să îi bucure pe artiști.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Jean de la Craiova nu s-a putut abține: „Îmi iei mințile!”. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu: „Am fost vagabond”

„E greu la trupe să le menții în viață. E ca într-o căsnicie, unde, oricum, câteodată e greu, fiind doi, dar într-una cu cinci oameni. Apar orgolii, apar discuții. Dacă ajungi să crezi că tu ești miezul, poți să naști o atmosferă urâtă în jurul tău, să nu se mai simtă lumea bine.

Noi ne-am dat seama că avem și bune și rele și că fiecare e priceput la ceva și ne respectăm lucrul ăsta. Ne lăsăm să facem lucrurile pe care știm că le facem bine și le tolerăm pe alea pe care le avem fiecare dintre noi. În timp, am reușit să creăm o echipă care este foarte stabilă”, a mai spus Călin Goia.

„Sunt niște momente pe care noi le iubim și astea sunt, cumva, emblematice pentru noi, pentru cariera noastră. În momentul în care gândești un spectacol de două ore, de la A la Z, artistic și tehnic, știi că vin acolo doar cei care îți iubesc muzica, pentru că plătesc un bilet.

Exclusiv! Care este cea mai mare temere a lui Călin Goia în legătură cu cei trei copii ai săi:

Îi vedem în fața scenei și pe cei tineri, probabil datorită influenței părinților asupra lor, dar îi avem și pe cei tineri. Avem mai multe generații în fața scenei, se cântă la fel de bine și la fel de tare”, a declarat artistul.

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies